Fortnite

Garantált sebzés a Heavy Sniper + Clinger kombóval – Mutatjuk hogyan!


Egyértelmű, hogy a Fortnite legújabb snipere körül forog a meta, ez a kombináció pedig minden eddiginél erősebb.

Mint a legtöbb kompetitív játékban, a Fortnite: Battle Royale-ban is beszélhetünk metáról. A meta az aktuálisan legerősebb karakterek, fegyverek köré rendeződik, leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy a játékok aktuális helyzetében a metába tartozó dolgok a legmegbízhatóbbak, ha a győzelemre hajtunk. Az Epic Games lövöldéjében egyre több kombináció épül a legújabb Heavy Sniper fegyver köré, értelemszerűen azért, mert igazán bivalyra sikerült.

Ugyan ezek a fegyverpreferenciák sűrűn változnak az Epic Games folyamatos egyensúly változtatásai miatt, azért egy-egy kombó mindig képes kitűnni egy huzamosabb ideig a sorból. Ilyen jelenleg a Clinger és a Heavy Sniper duója, egy olyan kettős, amely majdnem garantáltan képes sebzést osztani az óvatlan játékosoknak.

A kombináció használata pofon egyszerű, egy építő párbajban dobjuk a Clingert az ellenfelünk egyik platformjára, majd lőjük át azt az elemet, amin a Clinger van a Heavy Sniperrel. Mindezt még azelőtt, hogy a Clinger felrobbanna.

Ami miatt igazán erős ez a technika az a Clinger mechanikája. Ha a felület, amire helyeztük a gránát felrobbanása előtt megsemmisül, akkor automatikusan vele együtt robban a Clinger is. Ez gyakorlatban azt eredményezi ebben a helyzetben, hogy a robbanás, ami a struktúrát érte volna, annak eltakarítása okán az elem mögé koncentrálódik, ami jó esetben az ellenfél játékos.

Youtube – MonsterDFace

Tehát ha egy Clingerezett falat bontunk le a Heavy Sniperrel, akkor a Clinger robbanása nem a falat, hanem a fal helyét és a mögötte lévő területet fogja sebezni. Ezt nagyon kevés játékos tudja, így az esetek túlnyomó többségében meglephetjük vele ellenfeleinket. A legjobb az egészben, hogy egyáltalán nem bonyolult a folyamat, a garantált “ingyen” sebzését, csak el kell találnunk egy falat két darab fegyverrel. Talán a legnehezebb része a mechanikának a fegyver váltás…

A Clinger + Heavy Snier metáról MonsterDFace még bemutató videót (angol nyelvű) is készített:

Alternatívái természetesen léteznek a Clinger + Heavy Snipernek, de értelemszerűen azért a legújabb mesterlövész fegyverrel a legerősebb a technika, mert az képes egy lövéssel elpusztítani bármilyen struktúrát. A kombó lényege pedig, hogy minél gyorsabbak legyünk, ugyanis a meglepetés erejére támaszkodunk, nem akarjuk, hogy reagálni tudjon ellenfelünk.

Egy szó mint száz, jelenleg igazán erős ez a kombó, ha szereted Te irányítani a harcokat és nyomás alatt tartani ellenfeleidet, akkor a Clinger + Heavy Snipert biztosan Neked találták ki!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva