Counter Strike

Jól figyeljetek, 17 éves csajt ritkán látunk ekkora Nindzsa Defuse ACE-t pakolni


Cache pisztolykörben gyakori taktika az "A visszafoglalás", de egy kvázi 1v5 szituban viszonylag ritkán jön össze.

A portugál ZanaSofs viszont éppen egy ilyen körrel kápráztatta el nézőit. Pisztolykörös retake ACE, félúton pedig még egy Nindzsa Defuse is befigyelt. Nem szeretnénk elvenni az érdemeit, hiszen brutális one tappeket lőtt, de az is tény, az ellenfelek nem voltak túlságosan a helyzet magaslatán. Folyamatosan egyedül nézegettek ki, semmi tradelés nem volt az egész játékukban. Persze így sem könnyű ennyi 1v1 párharcot lehozni, szóval jár a gratuláció. A legérdekesebb a dologban, hogy ZanaSofs csak 2015 októberében kezdett el játszani, három év alatt pedig kevesen jutnak el ilyen szintre.

“Akkor kaptam meg ajándékba Steamen, azóta szinte minden nap játszom vele!”

Streamelni 2017 áprilisában kezdett, azóta csatornájára több mint 65 000 követőt, rengeteg donationt és feliratkozót sikerült összeszednie, így simán tud teljes munkaidőben streamelni. Gyakorlatilag minden nap beizzítja a live-ot, és legalább 7 órákat nyom le egyben.

Hamar felért FACEIT level 10-be, ahol 2500-3000 ELO-s meccseken teljesít remekül. Nagy vágya, hogy komolyabban is foglalkozhasson a játékkal, akár esport szinten is, reméli, hogy a nézői támogatása sokat segíthet ebben.

Ilyen teljesítménnyel erre bőven jó esélyei vannak!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva