League of Legends

Diamond 3-ból egy nap alatt Masters! 21 meccses winstreak elő adásban


Hashinshin nem semmi szériát hozott össze Diamond tetején, zsinórban 21 győzelmet húzott be.

Hashinshin neve sokaknak ismerős lehet, a népszerű streamer korábban az esport karriert is kipróbálta, végül azonban maradt a Twitch és YouTube mezején. Utólag azt mondjuk, jól is tette, hiszen mostanra több százezer követője van az amerikai high ELO játékosnak.

Legutóbbi mutatványa azonban még a rutinos nézőket is valósággal sokkolta.

Mert Diamond 3-ból Masters-be menni láttunk már embereket egy nap alatt. Sőt, ennél nagyobb utat is megtesznek az igazán profi arcok.

De ők nem 21 nyert meccsel zsinórban, és nem Diamond tetején teszik mindezt. Hashinshin viszont megcsinálta!

Jax 9 győzelmet vállalt a 21-ből, Sion és Fiora 3-3, Kled 2 wint tett hozzá. Mellettük pedig Camille, Darius, Irelia és még Dr. Mundo is felbukkant egy-egy győzelem erejéig. Az egészen gyenge 2/10/3-as statoktól a 12/6/19-es mészárlásig minden volt a Diamond tetején vívott meccseken.

A Diamond tetején egészen pontosan azt jelenti, hogy mikor elkezdett játszani, még Diamond 3-ban állt. Mikor pedig befejezte a streamet, már Masters-ben ült, egy egészen beteg 21 meccses winstreak után. A nézők nem győzték spammelni a chatet: “Ott voltam, mikor ez megtörtént!”

18:0 után ért fel Masters-be Hashinshin, és még ott is jött pár győzelem a toposnak. De mint minden szép sorozatnak, ennek is meg kellett szakadnia egyszer. Egészen pontosan 21:0 után jött el a pillanat. De ha ilyen brutál győzelmi sorozatokat produkál a jövőben is, nemsokára Challengerben találja magát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva