League of Legends

Ninja + League of Legends = Dupla Varus Penta két perc alatt


Szokatlan párosítás, de úgy látszik neki még ez is jól megy.

Ninja nevét újabban a Fortnite eredmények kapcsán halljuk. Saját verseny Las Vegas-ban, nézettségi rekordok, horribilis bevételek és az első hivatalos Fortnite tornát is ők nyerték az E3-on. Azt azonban már kevesen tudják, de a világ jelenlegi legnépszerűbb streamere egyben nagy League of Legends fan is, a korábbi szezonokban Diamondig felment.

Ezt bizonyítandó fel is ment LoL-ozni, hogy aztán megmutassa, milyen egy vérbeli Gold meccs Ninjával. Összesen 20 killel zárt, közte két Pentával.

A hangerőt érdemes lejjebb venni, mielőtt megnézitek. És nem Varus vagy a játék, hanem Ninja miatt:

Érdemes nézni az órát is. 30:01-nél esett az első Pentakill, két perccel később pedig már jött is a következő. Ezúttal egy Baron fight szolgáltatta az apropót, Ninja ezúttal is egyedül rendezte le az ellenfelet, szintén nem túl halkan.

Ninja többször is beszélt már róla, hogy a MOBA-kat pont amiatt szereti, amiért később a Battle Royale-t is megszerette. Egyetlen pálya, amit mindenki ismer, mint a tenyerét, és a fejlesztőknek elég egyszer megcsinálni normálisan. Onnantól pedig foglalkozhatnak az új hősökkel, fegyverekkel, tárgyakkal, bármivel. A PUBG-ból pont ezért ábrándult ki, a több pályás modellre nem volt kíváncsi, ment Fortnite-ozni.

A korábbi Halo versenyző 2013-ban új játékot keresett magának, és végül a LoL mellett kötött ki. Itt azonban nem tudott elég követőt és rajongót összegyűjteni, így amikor a Battle Royale láz robbant, ő is váltott. Az eredményei azt mutatják, jó döntést hozott.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva