PUBG

Az új Nvidia driverrel random macskákat rajzoltathatsz ki a játék közben az égre


Erre az újdonságra egészen biztosan nem számított senki.

Az Nvidia tudja, hogy mire vágynak a felhasználók, legalábbis szerintük biztosan. A legújabb driverükben behozták a “Green Screen” funkciót, aminek segítségével a játékok hátterébe olyan képet illesztünk be, amilyet szeretnénk. Egyelőre úgy tűnik, hogy még csak statikus képet lehet beállítani, de elég menően néz ki így a betöltőképernyő:

Egyelőre még csak két kép közül lehet választani gyárilag, persze nem tartott sokáig, hogy ezt kicserélve egy egyedi képet hekkeljenek a játékba a felhasználók, így született meg Catzilla Sanhok eredjében.

Őszintén, ki ne szeretne úgy játszani, hogy a kedvenc cicája őt nézi a felhők közül? Nyilván mindenki szíve vágya, de páran már előre vetítették a zord jövőt, hiszen a kép helyett simán be lehet tuszkolni reklámokat is azokra a felületekre, ahol nem lehet ellenfél. Így mondjuk az égbolton simán lehetnek különféle chips, sertésmájas és egyéb finomságok, persze ha csak nem harrypotterezik arra pár csaló.

Nézzük, hogy lehet beállítani!

Először is, a legfrissebb Nvidia driverre van szükségünk, csak ott működik az új funkció. A driver feltelepítése után pedig újra kell indítani a gépet, addig nem működik a Green Screen!

  1. Indítsd el a PUBG-t, majd hozd elő az Experience felületét
  2. Bal oldalt válaszd ki a játékszűrőket (Alt+F3 – alapból)
  3. Itt állítsd be a Green Screent a szűrők közül

Mivel az Experience felület gátolja a print screen készítését, ezért egy rendkívül amatőr telefonos fotóval tudtam csak illusztrálni a beállításokat.

További információkat az új Green Screen funkcióról az Nvidia oldalán találtok.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva