Counter Strike

Ők jelenleg az 5 legjobb CS:GO tanár Twitch-en, minden napra suli után jut valaki


A szeptemberi iskolakezdés mellé ajánlunk pár külön tanárt, akiktől a legtöbbet tanulhattok kedvenc játékotokról. Kezdjük is a CS:GO oktatókkal!

Hogy könnyebb legyen a választás, 5 külön kategóriára bontjuk a tanárokat, hogy mindenki saját tetszésének megfelelőt válasszon.

Vezető professzor

s1mple

Az ukrán srác a világ jelenlegi legjobb játékosa, ha valakitől akkor tőle tényleg érdemes tanulni. Angol tudása ugyan nem tökéletes, de szívesen válaszol a nézői kérdésekre. Magyarázni keveset szokott a történésekről, így nála nem első kézből fogjuk megtanulni a trükköket. Nekünk magunknak kell ellesni az apró finomságokat, a helyezkedés, crosshair placement, gránátok és letartott szögek képében:

Ha csak egy dolgot tanulsz meg tőle: az az agresszív mozgás legyen, ahogy szinte egyedül elfoglalja az egész mapot.

S1mple csatornáját itt éritek el, versenyeken kívül szinte naponta streamel.

Házi feladatok, otthoni gyakorlás

ScreaM

A belga skillgép jelenleg csapat nélkül várja a Major utáni átigazolási forgatagot, hogy valaki végre lecsapjon rá. Ideje tehát mint a tenger, ezért a 7-8 órás streamek sem meglepőek tőle. A az aktív, profi játékosokra jellemző koncentrált figyelem jellemzi, csak úgy, mint s1mple, ő sem magyaráz túl sokat. Cserébe az időzítések és a fejre célzás nagymestere. Ráadásul általában a bemelegítéseket és saját fejlődésére kitalált gyakorlásait is streameli.

Ha csak egy dolgot tanulsz meg tőle: lesd el, milyen gyakorlatokkal fejleszti magát és iktasd be te is a meccsek elé minden nap.

ScreaM csatornáját itt éritek el, mivel jelenleg nincs csapata, gőzerővel igyekszik felhívni magára a figyelmet.

Esti különóra vezetőknek

FalleN

A kétszeres Major győztes brazil irányító biztosítja talán a legszélesebb tanmenetet. Tanulhatunk az IGL szerepről, az AWP-zésről, és legfőképpen a stratégiákról. FalleN a Games Academy alapítójaként mindig is szívén viselte az utánpótlás képzését, így rengeteg ötletet, tanácsot és apró trükköt oszt meg a nézőkkel a streamek alatt. Az egyéni gyakorlás mellett a csapat bootcampjéből is gyakran streamel, amikor a közös mozgás mellett a jó hangulatot is eltanulhatjuk tőlük.

Ha csak egy dolgot tanulsz meg tőle: ahogy kör közben az apró jelekből olvassa az ellenfél mozgását, szándékait.

FalleN csatornáját itt éritek el, a stream általában a jó hangulattól és kiabálástól sem mentes, szóval a hangerővel csak óvatosan.

Beszélgetős elméleti oktatás

n0thing

A Cloud9 egykori játékosa manapság már csak elemzőként és streamerként kapcsolódik a CS:GO világhoz, a profi játékkal egy ideje felhagyott. Az 1.6 óta szerzett tapasztalatát viszont így ráér átadni a következő generációnak. Rengeteg sztori, beszélgetés, tanács és oktató jellegű stream található a csatornáján, ahol minden frappáns nézői kérdésre igyekszik válaszolni is.

Ha csak egy dolgot tanulsz meg tőle: a profi viselkedés alapjai, ami egy igazi csapatjátékos és későbbi esportoló első leckéje.

N0thing csatornáját itt éritek el, szinte minden adásba érdemes belenézni, szuperül adja át a profi esport világának szépségeit és veszélyeit beszélgetéseivel.

Trükkök minden mennyiségben

Pimp

A 23 éves dán srác szinte mindent kipróbált már a CS:GO-n belül. Volt már profi játékos EU és NA csapatban is, majd felcsapott elemzőnek, és mindezek mellett még aktívan streamel is. Ha valaki, akkor ő tényleg mindenbe belekóstolt már, és igyekszik ezeket a tapasztalatokat továbbadni. Be nem áll a szája stream közben, és a legelborultabb ötleteket mutatja be élesben.

Ha csak egy dolgot tanulsz meg tőle: azt az önbizalmat, amivel a trükkök élesben való kipróbálásába belevág.

Pimp csatornáját itt éritek el, érdemes átböngészni a nézők által klippelt videókat is, hogy a korábbi trükkök se maradjanak ki.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva