Fortnite

Mit tervezel Epic? – A Kocka körül már antigravitációs mező is van!


Újabb szignifikáns játékmenetbeli változást okozott a Kocka.

A tegnapi nap (augusztus 28) estefele újabb fordulat érkezett a Kocka történetbe.

Mind a mai napig fogalmunk sincs, hogy mire lesz jó, vagy mit fog pontosan eredményezni a Kocka, ami Paradise Palms mellől vándorol immáron jó néhány napja a pálya közepe felé. Az egyébként sebzésre is képes Kocka környezetében újonnan már antigravitációs mező is található, ami játék közben olyan hatást kelt, mintha folyamatosan Hop Rockot, vagy Bounce Padet használnánk. Annyi különbséggel, hogy itt nem egy bizonyos időre kapjuk a sajátos effektet, amint elhagyjuk a zónát, megszűnik a hatás.

Természetesen az adatbányászok nem hagyják annyiban, minél hamarabb igyekeznek kideríteni, hogy mit fog okozni a Kocka a Fortnite világában. Több teória is született már, de az egyik legstabilabb egy tavat is érint, mindezt a Fortnite Leakage Twitter oldalnak köszönheti a közösség, ugyanis sikerült előkaparni a Kocka mozgásának mintáját, valamint “aktiválásának” helyzetét a forrásfájlokból.
A Kocka mozgásának mintája

Ahogy a fent látható képen olvasható, az esemény egy Lake-nél, vagyis tónál fog végződni, ahol a Kocka “be fog kapcsolni”. Nos, a legnagyobb esély minderre Loot Lake-nél van, elvégre az az egyetlen valamirevaló tó a Fortnite: Battle Royale pályán.

Az Epic Games ilyen téren abszolút kiszámíthatatlan, így könnyen lehet, hogy hamarosan az egész közösséget megtréfálják és a Kocka elindul egy váratlan irányba. Bár összességében jót tenne a játéknak Loot Lake környékén egy kis vérfrissítés, hiszen jelenleg nem éppen az a hely, ahova szívesen ugranak a játékosok.

Könnyen belátható, s neve ellenére meglehetősen kevés a Loot a területen. Mostanában egyébként készséggel hallgatnak a fejlesztők a közösség hangjára, Tomato Townból is egy játszható területet csináltak. Az azóta Tomato Temple néven futó térség végre igazán izgalmas játékhelyzeteket hoz, nem csak egy étterem, benzinkút és ház kombinációjából álló “kisváros” található ott.

Egy biztos, a Kocka hatása a hatodik játékszezont fogja megalapozni, így biztosan komoly változásokra lehet számítani. Addig is, óvatosan a Kocka környékén, a játékosok előszeretettel járkálnak arra, így ha nem szeretnénk lőpárbajba kerülni, jobb lesz elkerülni a furcsa anomáliát.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva