R6

Ki a mained? Keressük a legnépszerűbb operátort a magyarok körében!


Szavazás útján kiderítjük, hogy ki a kedvencetek.

Lassan félszáznál járunk operátorok terén a Rainbow Six Siege-ben, egészen pontosan 40 található jelenleg a játékban, ami bővül további kettővel (Clash, Maverick) jövő héten.

Mivel utóbbiakkal csak a tesztszerveren játszók szórakozhattak eddig, és idő mire a többi játékos kellő tapasztalatot szerez vele, ezért úgy gondoltuk, hogy még a megjelenésük előtt felkutatjuk azt, hogy mik az operátor népszerűségi szintek az olvasóink körében.

Képtalálat a következőre: „clash rainbow six siege”
forrás: PCgamesn

Szerkesztőként és civil játékosként is szeretem a győzelmi és népszerűségi arányokat felvonultató oldalakat – óriási meglepetés volt számomra, amikor tapasztaltam, hogy itt ilyen nincs. Néha megosztják a fejlesztők gondolataikat és ezeket a statisztikákat a játékosokkal (ha tévedek, akkor kommentben linkeljetek kérlek egy ilyen oldalt, mea culpa ha egyszerűen csak nem találtam rá interneten).

A legutóbbi diagram is bő 1.5 hónapos már – itt Finka emelkedett ki győzelmek terén, Ash pedig népszerűségben (nem meglepő módon).

forrás: rainbow6.ubisoft.com

Akár létezik a szóban forgó oldal, akár nem, az egészen biztos, hogy magyarokra lebontva nem találjuk meg az adatokat.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mennyiben térnek el a szokásaitok, egyáltalán ki a kedvenc operátorotok, akivel a legtöbbet játszotok – vajon Lord Tachanka népszerűbb-e a magyarok köreiben?

Erre szeretnénk választ kapni egy egyszerű szavazás keretein belül: alább tudjátok leadni voksotokat.

Az eredményekkel hamarosan jelentkezünk!

Borító: https://twitter.com/ubisoft/status/902170223918415872

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva