Fortnite

A magyarok a legkreatívabbak – Így szerezzük be ingyen a Galaxy skineket


Ahol van kiskapu, azt mi mindig sikeresen megtaláljuk!

Rólunk, magyarokról elég sok dolog terjeng, rengeteg dolgot köszönhet a világ a hazánk fiainak, csak hogy pár példát említsek: a színes televízió, a golyóstoll, a C-vitamin, a floppy és a számítógép is mind-mind a magyaroknak köszönhető. Az biztos, hogy az évek során a kreativitás nem kopott ki belőlünk, a nemrég érkezett Samsung-exkluzív Galaxy skint például csak is kizárólag azok kapják meg, akik rendelkeznek a legújabb Note 9-es telefonnal. A skinre persze mindenkinek fáj a foga, de 300 ezret nem sokan akarnak kiadni hirtelen egy új telefonért. Ezért ingyen próbálja mindenki, aki egy kicsit is bátrabb beszerezni az újdonságot.

István is intézi már a skint magának

A dolog tök egyszerű: El kell látogatni egy bevásárlóközpontba, ahol ki van állítva a Note 9, majd menni kell pár meccset a saját fiókunkkal és pár óra múlva már meg is kapjuk az ingyen skint. A Fortnite közösség egyik tagja, Ákos még egy teljesen szakszerű leírást is készített a műveletről:

Ákos 12 óra múlva meg is kapta a Galaxy skineket, de nem árt vigyázni, ugyanis mikor letoltuk a meccseket ki kell jelentkezni az összes fiókunkból, nehogy mások visszaéljenek az adatainkkal!

Elvileg egy készülékhez csupán egy skin jár, viszont nagyon úgy tűnik, hogy ezt nem ellenőrzi a játék.

Martinnak is megérkezett

Van egy másik verzió is, kollégánk, Árpi így tett szert a Galaxy skinre. Ő ellátogatott a Note 9 egyik hazai fórumára, ahol szimplán megkérte az ottani tulajdonosokat, hogy menjenek már pár kört a fiókjával. A segítőkész tulajdonosok közül többen is jelentkeztek a feladatra, ehhez viszont meg kellett adnia a fiókjának az adatait, beleértve a jelszavát, így érdemes emiatt egy új accountot létrehozni, nehogy visszaéljenek vele. A művelet sikeresen zárult, azóta pedig minden nap kapok tőle egy videót, hogy mennyien megnézik a játékban az új skinjét.

Aki szeretné még megszerezni a skint, az könnyedén megteheti, csak némi szabadidőre van szüksége hozzá, na meg némi bátorságra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva