R6

Tönkretették a Rook Elite skint: komolyan meg akarja úszni refund nélkül a Ubisoft?!


Pocsék lett az átdolgozott elite skin, és nem is tűnik úgy, mint ha visszaadható lenne.

A játék elite kinézetei a legnagyobb becsben tartott skinek, ráadásul áruk is elég borsos (15 euró, nagyjából 5000 forint), így érthető, ha valaki alaposan végiggondolja, hogy beruház-e egyre.

Rook a játék 2. legfiatalabb operátora (Mute 27 lesz idén, Rook 28 éves), amit úgy tűnik, hogy a Ubisoftnál szerettek volna hangsúlyozni, amikor úgy döntöttek, hogy átdolgozzák az elite kinézetét.

Már sokadik Reddit poszt készült arról, hogy a játékosok nem a jobb oldali skinért fizettek, hanem a bal oldaliért.

forrás: reddit

Utánajártunk kicsit a kommentek alapján, hogy vajon van-e arra esély, hogy a teljesen jogos refund lehetősséggel élhessenek a tulajdonosok.

Be is taggelték a Ubisoftos aktív redditezőket, de válasz nem érkezett.

A legfontosabb (szomorú) információ a refund terén, hogy nem lesz jó eséllyel.

Az egyik játékos írt egy üzenetet a supportnak, melyben szerette volna visszaadni a kinézetet, de mindössze az volt a válasz, hogy “megértjük, hogy nem tetszik, de nincs lehetőség refundra”.

forrás: imgur

Talán van ettől függetlenül egy kis esély arra, hogy ha több ilyen levelet ereszt meg a tulaj, akkor egyszer talál valakit, aki kicsit liberálisabban kezeli a dolgot (volt már példa ilyenre) – mindenesetre ezt most egy méretes fekete pont a Ubisoftnak.

Nem érti senki, hogy miért kellett reworkolni a skint, azt meg végképp nem, hogy miért néz ki úgy, mint Buzz Lightyear a Toy Story-ból.

Reméljük, hogy a jövőben ez a makacs álláspont nem lesz jellemző a fejlesztőkre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva