Fortnite

Szavazás: Melyik fegyvertípust kedvelik a leginkább a magyarok?


Meta ide vagy oda, a személyes preferencia mindig előnyben fog részesülni. Lássuk mely fegyvertípusokat használják leginkább a magyar játékosok!

Számtalan fegyverlehetőség található a Fortnite-ban, így szinte biztos, hogy mindenkinek kialakult már egy preferenciája. Sokszor beszélünk metáról, vagyis az aktuálisan legjobb fegyverekről, vagy fegyverkombinációkról. Ám attól, hogy valami kiválóan működik, még nem biztos, hogy mindenki kedvence.

Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti, a magyar közösség mely fegyvertípust kedvelitek a leginkább! Ebben az esetben toljatok félre minden befolyásoló tényezőt és csak és kizárólag arra koncentráljatok, melyik az a fegyvertípus, amit a legszívesebben használtok. Nem számít a sikeresség, csak attól mert valamit nagyon szeretünk még nem biztos, hogy a legjobbak vagyunk vele. Persze olyan ember is létezik, aki eszerint választ kedvencet.

A régi shotgun metában is nagyon sokan használtak SMG-ket, holott akkoriban majdhogynem a használhatatlan kategóriába tartoztak, mégis többen döntöttek úgy, hogy inkább Tactical SMG-vel rohangálnak, mint egy Tactical Shotgunnal. Elsősorban a videojátékok a szórakozásért születtek, így biztosan nagyon sokrétű a magyarok preferenciája is.

Így úgy döntöttünk, indítunk egy közvéleménykutatást a témában! Lássuk melyik fegyvertípus a legkedveltebb a magyar játékosok körében:

 Köszönjük, hogy segítettél a kutatásban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva