League of Legends

Csacsiék menetelését a Veltins-Arena-ban is levetítették


A focicsapat meccsére az EU LCS döntőjébe bejutó esport gárda összeállításával hangolt a Schalke 04.

A Schalke 04 iszonyatosan büszke a League of Legends csapatára. Van is miért, ugyanis Csacsiék a hétvégén bejutottak a Madridban megrendezésre kerülő EU LCS döntőjébe. Ezzel egy karnyújtásnyira kerültek a világbajnokságtól, ami hatalmas mérföldkő lenne nemcsak a csapatnak, hanem a magyar fiúnak is.

Elsősorban a nagyvilág a futball miatt ismeri a Schalke 04-t. Legyen bármekkora az esport a jövőben, szinte biztos, hogy ez így is fog maradni. Németországban ráadásul hatalmas kultusza van a sportnak, így minden hazai fordulón tömve van a Gelsenkirchenben található Veltins-Arena. A vezetőség szerette volna, ha még többen látják a LoL-os fiúk diadalmenetét, így a róluk készített montázst a Hertha BSC (amelynek vezetőedzője szintén magyar érdekeltségű: Dárdai Pál) elleni összecsapás előtt a nagy kivetítőkön is lejátszották.

 

A videót a Schalke a hivatalos Twitter fiókján is megosztotta, külön kiemelve, hogy rettentően büszkék Vizicsacsiék teljesítményére és szeretnék, ha ez a lehető legtöbb emberhez eljutna. Ezért is döntöttek úgy, hogy a két futballcsapat melegítése alatt a LoL-os gárda felkészüléséről és mérkőzéseiről készült összeállítás pörögjön a kivetítőkön.

Természetesen a közönségnek nem volt ezzel semmi problémája, az egész Schalke szurkolótábor megsüvegelte a srácok teljesítményét. Néhányan képet is készítettek arról, hogyan nézett ki a montázs vetítése, íme egy kép a helyszínről:

Reddit

Csacsiék vasárnap (szeptember 9), délután 5 órakor kezdenek majd a Fnatic ellen, mindenképpen érdemes lesz nézni a találkozót, biztosan sziporkázó meccsek elé nézünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva