Fortnite

Megérkeztek a High Stakes esemény kihívásai és ingyenes jutalmai


Már azt is tudjuk, hogy milyen ajándékokért küzdhetünk a legújabb esemény során.

A héten a játékosok az Ocean’s filmsorozat egyik részébe csöppenhetnek bele, ugyanis a tolvajlás lesz a középpontban. Az Epic Games High Stakes-re keresztelt új eseménye során egy teljesen új limitált idejű játékmódban teljesíthetünk csapattársainkkal, ráadásul még ingyenes tartalmakat is megnyithatunk ezáltal!

Néhány napja a Fortnite közösség, s így Mi is a High Stakes körül forgunk. A hétvégén került megrendezésre Amerikában a PAX West videojáték expo, amin természetesen az Epic Games is képviseltette magát. A helyszínen több napon keresztül folytak a Fortnite: Battle Royale versenyek, s minden egyes nap a nézők egy kicsivel többet tudtak meg a hamarosan érkező új eseményről és a Getaway LTM-ről.

Az utolsó puzzle darabkát késő este leplezte le az Epic Games, bemutatták az esemény hivatalos kihívásait és a hozzájuk tartozó garantált jutalmakat.

Epic Games

Az első kihívás igazán egyszerűnek tűnik, le kell tolnunk 10 darab Getaway LTM kört és kapunk 5000 XP-t, ami ugye igencsak jól tud jönni, ha a Ragnarok kinézetet akarjuk fejleszteni.

Epic Games

A második kihívás már egy fokkal trükkösebb, bár összességében igencsak könnyű ez is, sebzést kell okoznunk egy olyan játékosnak, akinél éppen gyémánt láma található. A Getaway LTM célja, hogy a pályán fellelhető négy drágakövet egy kisbusszal “kilopjuk a pályáról”. Ehhez magunknál kell tartani egyet, na ekkor leszünk a második kihívás célpontjai. Ha találtunk egy ilyen játékost, pusztán 500 sebzést kell összesen kiosztani, így ha jól lövünk, akkor egy-két körön belül könnyedén kivégezhetjük ezt a feladatot. A jutalom egy exkluzív Spray.

Epic Games

A harmadik kihívás már egy fokkal hosszabb odaadást igényel, 5 különböző mérkőzésen kell megkaparintanunk a drágakövet. A feladat nem bonyolult, de időigényes, viszont megéri, ugyanis egy pénzmintás Contrailt lehet megnyitni vele.

Epic Games

A kihívásgyilkosoknak egy bónusz jutalom is jár, ha mind a három alap feladatot teljesítettük, egy pajszer Harvesting Toollal lehetünk gazdagabbak.

Érdemes meghúzni a High Stakes esemény ideje alatt, hiszen nem tudni, hogy ez egy egyszeri esemény, vagy vissza-vissza fog térni később, így a fent látható exkluzív jutalmakkal akár még a felhasználónk értékét is komolyan megdobhatjuk, elvégre lesznek olyan idők, amikor ezek a tartalmak már nem lesznek megnyithatók.

Az új esemény a v5.4-gyel fog érkezni a kliensünkbe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva