Counter Strike

Bench Borocz? Kit érdekel? – A HR megnyerte az első meccsét a North ellen!


Némi technikai problémák árnyalták az amúgy rendkívül izgalmas mérkőzést.

Ilyen kemény meccset régen láthattunk, bár biztosan benne van az is, hogy mindenki szurkolt a HR-nek, hogy lehozzák az első meccsüket, ami egyáltalán nem volt egyszerű, hiszen a North most nyerte meg a DreamHack Masters-t. Ennek ellenére a HellRaisers hatalmas meglepetést okozott, nagyon ment nekik a játék. Persze volt némi technikai probléma, kezdésnek több játékos nevét elírták, így lett DeadFoxból Bench Borocz, a magyar zászló helyett pedig kapott egy csinos kis törököt, na mindegy is, ezt a meccs vége felé javították szerencsére.

A HR kezdése egyébként rendkívül jó volt, majd kicsit megtorpantak. A meccs során volt pár szünet, amit a North-osok kértek és ez eléggé megakasztotta az amúgy pörgős HR-t, a félidőt azért sikerült a saját oldalukra billenteni, és 8-7 lett az állás a HellRaisers javára. Majd ezek után a következő félidőt mentek DeadFoxék, hogy öröm volt nézni, egy ideig, ugyanis 14-8-nál mintha kattant volna valami, elromlott a gép.

Jött az időkérés és a North hirtelen olyat pakolt, hogy 15-15 lett a végeredmény és fej-fej mellett volt a két csapat.Teljesen jól, konzisztensen együttműködve hozták a köröket, míg a HR-nél ISSAA és woxic fej-fej mellett már lassan 40-be lőtték magukat, ANGE1 és bondik viszont elég gyengén muzsikáltak a játék során.

A hosszabbításban ismét magára talált a HR, bár ehhez leginkább ISSAA és woxic kellett ismételten, de a lényeg, hogy megnyerték a meccset 17-19-re.

A mérkőzés végeredménye | Forrás: HLTV.org

Izgalmakban nem volt hiány, de azért látszott, hogy ha összeszedi magát a North, akkor bizony simán meg tudják akasztani a HellRaisers-t, úgyhogy a srácoknak össze kell még kapniuk magukat, de reméljük a többi meccsen is sikerülni fog, de azért reméljük bondikék is összeszedik magukat.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva