Gaming

Hivatalos! Superman játssza majd Ríviai Geraltot


Henry Cavill kapta a Witcher-sorozat főszerepét.

Már korábban is voltak arra utaló jelek, hogy Henry Cavill kaphatja meg Ríviai Geralt szerepét a Netflix által készített The Witcher-sorozatban, nemrég pedig végleg pont került a találgatások végére.

Kedd este bejelentették, hogy a brit színész játszhatja majd a főhőst.

A 35 éves Cavill a DC filmes univerzumának Supermanjeként vált széles körben ismertté, legutóbbi pedig a Mission: Impossible – Utóhatásban bukkant fel a vásznon. És hogy milyen lesz Geraltként? Valami ilyesmi – az alábbi képet a BossLogic photoshoppolta össze a színészről.

Egy nem hivatalos poszter | Kép: BossLogic

Cavill egyébként saját elmondása szerint hatalmas rajongója a sorozatnak: korábban beismerte, hogy nemcsak a The Witcher 3-at játszotta végig, hanem a regényeket is elolvasta – könnyen lehet, hogy ez is felé billentette a mérleg nyelvét, amikor a Netflix az ideális főszereplőt kereste.

Ami magát a sorozatot illeti: a nyolc részesre tervezett évadot várhatóan két év múlva, 2020-ban fogják bemutatni, korábban pedig erősen pletykálták azt is, hogy Budapesten fogják forgatni. Ennek kapcsán azóta nem érkeztek friss fejlemények, de bízunk benne, hogy tényleg nálunk forog majd a The Witcher-sorozat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva