Tech

Kiszivárgott az RTX 2080 Ti teljesítménye – Tényleg durva az RTX tudása


Megérkezett az első nemhivatalos teszt az RTX 2080 Ti-ról.

A pletykákat mindig érdemes fenntartásokkal kezelni. Mivel az Nvidia még nem engedte publikálni az eredményeket. A pletykák szerint az RTX 2080-ról szeptember 17-én, az RTX 2080 Ti-ról pedig két nappal később érkezhetnek leghamarabb a hivatalos tesztek, addig pedig maradnak a kiszivárogtatott információk.

Ezúttal egy török youtuber szerezte meg a PC Hocasi TV által készített teszt eredményeit, amit nem természetesen a nagyközönség elé tárt a fiatalember. A tesztben egyébként az erősen béta állapotú Battlefield V is helyt kapott, ami a megjelenésig biztosan fognak még csiszolni a fejlesztők. Az alapórajeles GTX 1080 Ti lehet, hogy nem a legjobb választás volt a teszt szempontjából, mivel az új RTX 2080 Ti már eleve OC-vel jön le a gyártósorról. A játékok 4K-ban, maximum beállítások mellett voltak tesztelve, ezért ilyen “alacsonyak” az fps számok.

Az összesítő táblázat

Az RTX 2080 Ti átlagosan 37,5%-kal volt gyorsabb átlagosan, a minimum fps-ek tekintetében pedig 30,7%-kal vert rá az 1080 Ti-ra. A hardcore PUBG játékosok már fontolgathatják is az RTX vételét, ugyanis rendkívül sokat javult a játék teljesítménye az 1080 Ti-hoz képest. De a Far Cry 5, For Honor, R6S trió esetén is jókora előnyre tett szert az RTX.

 

Forrás: Techpowerup

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva