League of Legends

Még jó, hogy jött egy új skin – Módosítást kapott a PBE-n Lucian és Akali is


Újból megérkezett a Riot Games egyensúlyért felelős csapata, s ahogy az lenni szokott, a legrosszabbkor csapott le.

Ahogy az lenni szokott, a Riot Games megjelentette a játék legújabb Legendary kinézetét, ami nem más, mint High Noon Lucian. A seriff köntösbe bújt és démon által megszállt lövész igazán minőségire sikerült, így nem csoda, hogy a közösség imádta és aki tudta meg is vásárolta magának. Ezzel csak az a baj, hogy ilyenkor várhatóan érkezik is a nerf, s a legújabb PBE ciklusban már ott is volt a menetrend szerint várható módosítás, bár nem éppen olyan, mint amire eredetileg számítottunk…

Egyértelműen megugrott Lucian választási aránya az új skin miatt. Vagy azért, mert a játékosok elkezdték használni az új skint rajta, vagy azért, mert tetszett a játékosoknak a kinézet, ezért elkezdték gyakorolni a lövészt, hogy megérje megvenni a High Noon kiadást. S ha megugrik egy karakter választási aránya, akkor bizony sokkal több infó jut a Riot Games-hez a hősről, mint normál esetben. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy valami nem tetszett az egyensúlyért felelős csoportnak, ugyanis a legújabb PBE frissítésben erősödött Lucian Q képességének alap AD-ja. Első nekifutásra nagyobbat dobtak Lucian adatain, ám ezt időközben finomhangolták, ezzel semmi probléma ugyanis még így is bőven erősebb lesz a kései szakaszban, mint eddig.

Lucian Q – Surrender@20

Most már van olyan pont, amikor az élő szerveren található változatánál 20%-kal nagyobbat üt a képesség, ami egy igazán impozáns változtatás, tekintve, hogy kiválóan lehet ezzel a képességgel minion hullámokat pusztítani. Így ha több sebzést kap a képesség, akkor csak feljebb fog csúszni Lucian a választási listákon.

Akali R – Surrender@20

Akali sajnos/nem sajnos nem kapott pozitív változásokat, sőt nincs mit rajta szépíteni, komoly érvágás lesz ez az ultijának, ha megjelenik a 8.18-cal. Szintenként 20-30-40 sebzést veszített az alap sebzéséből a képesség, ez egy assassin karakter esetében nem feltétlenül megnyugtató. Természetesen ettől még nem lesz játszhatatlan a karakter, már csak azért sem, mert jelenleg talán egy kicsit erősebb, mint kéne legyen. Lehetséges, hogy ez lesz az a húzás, amitől Akali a VGU-jának megjelenése óta végre “egyensúlyba” kerül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva