Counter Strike

Thorin egy díjátadón több ezer ember előtt oltotta le a FACEIT-et és a Fortnite-ot


Thorin tovább játssza a megosztó szerepét, senkit sem kímélve ezzel.

A megosztó elemző, Duncan ‘Thorin’ Shields is részt vett a Stockholm International Esports díjátadón, egy pillanatra pedig még rivaldafényt is kapott, amit szokás szerint ki is használt. A hirtelen megszólított elemző azzal kezdte, hogy szívesen közvetítené a DOTA 2 legnagyobb eseményét a TI-t, mivel “rengeteg tehetséget hívnak el a szervezők”, majd ezek után azzal viccelődött, hogy “amúgy is, én már a történelem részese vagyok”. Majd folytatta azzal, hogy beszólt a FACEIT-nek:

“Én csak azt akarom látni, hogy az esport egyre nagyobb és számottevően jobb legyen. Ne rontsuk el azzal, hogy olyan embereket hívunk meg, akik nem érdemlik meg, hogy meg legyenek hívva. Nem tudom miért mondom ezt, talán csak épp ezen jár az agyam. .. Még talán én is beugrok. Van valami üzérnek még jegye? Nincs? Senki nem megy oda egyébként sem, nem igaz?”

Ezek után feltették neki azt a kérdést, hogy a Fortnite-ból lehet-e jó esport játék, amire azt felelte, hogy:

“Nem vagyok 12, szóval sosem próbáltam azt a játékot”

Thorint egyre kevesebb helyre hívják meg, ami nem csoda, hiszen a játékosok közül rengetegen utálják és mindig inkább a drámát keresi, emellett finoman szólva sem a legjobb CS:GO elemző. A FACEIT Major szervezői sem hívták meg az elemzői asztalhoz, talán ebből fakadt a gyűlölete a rendezvény iránt.

A klip egyébként annyira elterjedt, hogy még híresebb streamerek is osztották az elemzőt, de talán Destiny foglalta a legjobban össze az egészet:

“Amikor egy profi esport közvetítő vagy, de viccet csinálsz mindenkiből, aki kibaszott videójátékokkal játszik…”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva