Counter Strike

Byali egy random mix miatt dobta volna ki 7 milliós fizetését az ablakon? Átmenetileg sajnos igen


Ennél komolyabb ajánlatra gondoltunk az után, hogy a Virtus.pro 2020-ig havi 7 milliót fizetett volna neki.

A Virtus.pro 2015 óta a leggazdagabb esport csapatok egyike. Ebben az évben ugyanis a csapat egy 100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott orosz befektetőkből, és egyből jött az aranyélet.

Mercedes-eket kaptak prémiumként és havi 25 000 dolláros, 7 millió forintos fizetésére játszottak a CS:GO-sok.

Ezek után szinte elképzelhetetlennek tartotta bárki is, hogy a játékosok ebből a kényelmes helyzetből valaha is ki akarnának lépni. TaZ nem is önszántából távozott, Snax és byali viszont igen. A VP csapatának két fiatal terminátora újra a legmagasabb szinten kívánt játszani, ezért hagyták ott a süllyedő hajót. A VP ugyanis kétségkívül süllyed, a Majorról utolsóként estek ki, így a következő eseményen a Minorról kellene bekvalizniuk.

Snax el is ment a mousesports hívására, akikkel világranglista második helyig és nagyversenyek rájátszásáig mentek az első pillanttól kezdve. Neki tehát bejött a váltás, ismét a világelitben lövöldözhet. Byali azonban jelenleg csupán egyrandom lengyel mixben játszogat, világsztárok sehol.

A csapat legismertebb embere byalin kívül, a Sproutból elküldött innocent.

Ezért a mixért biztosan nem érte meg otthagyni a VP-t, bármennyire is gyenge jelenleg az ottani ötös. A helyzet nagyon reméljük, hogy csak átmeneti megálló byali karrierében. A Major után mindenhol indulnak a forgatások és a nagy bejelentések, a verseny alatt kevesen jelentik be a közelgő cseréket.

Éppen ezért reméljük, két hét múlva byaliról is hallunk majd valami jó hírt, és nem ez lesz végleges új csapata.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva