Fortnite

Most fognak felháborodni az exkluzív PS4 tulajok – A Royal Bomber már kontroller mellé is jár!


Töredékéért lesz megszerezhető a skin.

Royal Bomber. Ha kimondja valaki ezt a szót hardcore Fortnite játékosok körében, akkor egyből megemelkedik a pulzusuk. Miért? Mert a játék egyik legjobb skine egyben az egyik legritkább is.

Itt most nem olyan ritkaságról beszélünk, mint a Skull Trooper (volt már boltban és várhatóan Halloweenkor vissza is rakják), hanem konkrétan Ps4 exkluzív.

Nagy részünk lemondhat a rég beharangozott Royale Bomber skinről: PS4 exkluzív lesz

Várható volt, hogy emiatt aki meg is válik tőle, az nem pár ezer forintért akarja eladni:

A Royal Bomber átlagosan 30 – 40 ezer forint között mozog az Ebay-en jelenleg.

Nos ennek az exkluzivitásnak adott most egy pofont az Epic Games, amikor fogta és hozzácsapta a legújabb PS4 kontrollerhez a skint.

forrás: dexerto

60 dolláros, vagyis nagyjából 17000 forintos áron megy külföldön a csomag (Magyarországon egyelőre még nem éles az ajánlat), ami azt jelenti, hogy ha mondjuk 10000 forintért el tudjuk adni a kontrollert (ha szükségünk van rá, akkor persze erről nincs szó), akkor máris csak kétszer olyan drágán (7000 forint nagyjából picit több, mint 2000 v-bucknak felel meg) szereztük meg a kinézetet, mint egy bármelyik másik legendary-t.

Akinek eddig nem volt meg az persze örülhet, de a másik tábor (tulajdonosok) jogosan háborodnak fel: eredeti árhoz képest kis túlzással elértéktelenedik a kincsük.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva