Fortnite

3 shop változás, melyet szívesen látnánk a Fortnite évfordulója kapcsán


Ráférne egy kis vérfrissítés a shopra!

Izgatottan várja mindenki a Fortnite Battle Royale első évfordulóját, melyet már most jó ha bevésünk a naptárba: szeptember 26.

Miért? Mert már a Save the World évfordulóját is ünnepeltük a Battle Royale-ban nyáron (igaz, jóval kisebb szabású esemény volt számunkra), képzeljük csak el, hogy mi lesz itt a PvP ünneplésekor?!

Nos ezzel a gondolattal játszunk el pár sor erejéig: szerintünk a shopnak lenne szüksége egy kis félturbózásra. Mire gondolunk pontosan? Tartsatok velünk!

1. Kívánságlista

Képtalálat a következőre: „fortnite shop”
forrás: youtube.com/watch?v=jOkArbS305s

Magasan az első helyen áll nálunk a kívánságlista bevezetése. Mit is jelent ez? Egy olyan lista, melyen megjelölhetünk X mennyiségű skint/glidert/emote-ot vagy épp csákányt, melyeket szeretnénk megvásárolni. Ha ezek bekerülnek a shopba, akkor a játék küldene egy automatikus e-mailt róla. Ennyi az egész! Tök egyszerű funkció, mely megkönnyítené azok életét, akik nem csekkolják napi rendszerességgel a boltot (vagy esetleg nem lépnek be minden nap a játékba).

2. Legendary emote-ok

Kinézetekből régóta van legendás státuszú, ejtőernyőkből is akad már néhány, de sem csákány, sem emote nincsen ilyen ritkaságban.

Utóbbira találtunk Redditen egy elég jó koncepciót:

Amint látható egy komplett csomagot vehetünk, ami 4 különböző táncot játszhat le a boomboxból.

Természetesen csákány terén is bőven lenne lehetőség: választható színek, többféle hanghatás, killenként való fejlődés (szebben csillog például) – ilyesmi is jöhetne, nem csak az emote-ok.

3. Gifting

Nem egy eredeti ötlet, de egyrészt nagyon várjuk, másrészt ezer éve beharangozták már. Úgy gondoljuk, hogy nincs is jobb alkalom ennek bevezetésére, mint az évfordulós esemény.

Több, mint 3 hónapja írtunk arról, hogy hivatalosan megerősítették: jön a sokak által várt funkció.

HIVATALOS: érkezik a Fortnite ajándékozás!

Noha kétségtelenül nem mondtak konkrét dátumot, azért lassan ideje lenne bevezetni…

Természetesen rengeteg dolgot fel lehetne még vetni, melyek közül a kedvencünk a leárazások (akciók) bevezetése lenne, de erre nem látunk reális esélyt sajnos, így ezt nem dobtuk be.

Izgatottan várjuk az évfordulót, biztos, hogy izgalmas újdonságok várnak ránk!

Borító: Totenkreuz-, KANER-CAPTAIN

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva