Gaming

Ingyenes battle royale remek grafikával! – Ismét bemutatkozik a The Culling: Origins


Egy friss, új kezdet mindenkinek jár.

Akik követik a battle royale játékokat, azok biztosan találkoztak már korábban a The Cullinggal. Ez a játék leginkább az éhezők viadalára hasonlít, ugyanis nem találhatóak benne lőfegyverek, így a játékmechanika jócskán eltér az eddig ismert battle royale-okétól. A játék fizetős verzióban korábban elbukott, most viszont átdolgozták teljesen és visszatér egy ingyenes verzióban.

A fejlesztők ebben az új verzióban elhozták az XP szerzés lehetőségét, egy teljesen új fejlődési rendszert, érkeznek még új fegyverek, skinek és végre hangkommunikáció is lesz a játékban. Természetesen nem ez minden, lesznek még perkek, dropok és rendkívül izgalmas harcokat is ígérnek a készítők.

Akik korábban megvásárolták a játékot, azok megkapják az “Original Gangster” pakkot, exkluzív skinekkel, ládákkal, kártyákkal, 1000 tokennel, szóval nem kell szomorkodnia senkinek.

A fejlesztők továbbá jókora listát nyújtottak be arról, hogy mire számíthatunk tőlük a jövőben. Lesz itt minden, Battle Pass, új skinek, hibajavítások, új report rendszer, limitált játékmódok, új jutalmak, szóval minden, amit a PUBG/Fortnite korábban bemutatott.

Egy próbát mindenképp megér a játék, ami a mai napon a Steamen fog elrajtolni ingyenesen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva