Fortnite

Xbox exkluzív csomag, vagy hatalmas átverés? – Mit tud az Eon Outfit?Megjelent az interneten egy eddig még sosem látott kinézet, s a legtöbben azt hajtogatják, ez bizony Xbox exkluzív lesz.

Az Xbox hírekkel foglalkozó TrueAchivements oldal néhány órája leközölt egy hírt, miszerint láthatáron belül van egy teljesen új Fortnite Skin csomag, ami ezúttal végre Xbox exkluzív lesz. Az Eon Bundle-nek keresztelt csomag meglehetősen valóságosnak tűnik, ám vannak akik szeptikusan állnak a dologhoz.

Eon Bundle – TrueAchivements

A női modellre ráhúzott robotikus tematika egyébként egy három elemes Bundle-ben érkezhet a pletykák szerint, sőt, vannak olyan források, amelyek már neveket is rendelnek a kozmetikai tárgyakhoz.

A csomag egy Outfit, egy Glider, valamint egy Pickaxe hármasából állhat majd, s a következő neveket viselhetik:

  • Outfit – Eon
  • Harvesting Tool – Resonator
  • Glider – Aurora

Találni olyan forrást is, amely már csomagleírást is tartalmaz, a következő sorokat rendelik hozzá a csomaghoz:

Jump into Fortnite Battle Royale with this special bundle:
– Access to the free Fortnite Battle Royale mode
– 2000 V-Bucks
– Eon Outfit – Battle Royale Only
– Resonator Pickaxe – Battle Royale Only
– Aurora Glider – Battle Royale Only
V-Bucks are an in-game currency that can be spent in both the Battle Royale PvP mode and the Save the World PvE campaign. In Battle Royale you can purchase new customization items for your Hero, glider, or pickaxe. In Save the World you can purchase Llama Pinata card packs that contain weapon, trap and gadget schematics as well as new Heroes and more! Note: Items do not transfer between the Battle Royale mode and the Save the World campaign.

A fent olvasható angol szöveg lényege a fenti felsorolás, ott láthatjuk, hogy mit kínálhat majd a csomag. Az alsó hosszabb rész egy formális szöveg, ami leírja mire használhatjuk fel a V-Bucks tartalékainkat. Ami viszont még érdekes, hogy a kozmetikai tárgyak mellé további 2000 V-Bucks-ot ajánl a csomag, s véleményem szerint pont ez az a sor, ami kicsit megborítja a fentebb olvasható “Új Bundle-elméletet”.

Twitter

A StormLeaks Twitter fiók határozottan kijelentette, az Eon Bundle egy hatalmas kamu, semmi nyoma nincsen a forrásfájlokban az érkezésének. Ez is egy működőképes forgatókönyv lehet, de emlékezzünk csak vissza a Wildcard Outfitre, annak a bejelentését nem előzte meg leak, a hivatalos bejelentésig nem láthattunk róla semmi nyomot a forrásfájlokban, így lehetséges, hogy az Epic Games teljesen új módszerekkel próbálkozik azóta.

A PS felhasználók is kaptak egy kis törődést természetesen!

store.playstation.com

Ez már egy tényleg hivatalos bejelentés, a PS Plus felhasználók már megkapták időközben a v5.30-ban bemutatott harmadik ajándék pakkjukat is, ugyan ezúttal kevésbé érdekes a felhozatal, most nincsen karakter skin a csomagban. Van viszont exkluzív Contrail, Glider, valamint Harvesting Tool!

FortniteIntel
FortniteIntel
FortniteIntel

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva