Counter Strike

BRÉKING: Megvan az első magyar Major legenda! A HR maratoni csatában nyomta le a fnatic ötösét


Első mapos, hosszabbításos vereség után állt talpra a HR, és végül könnyedén jutott a legjobb 8 közé.

DeadFox újabb magyar CS:GO történelmi tettet hajtott végre Londonban, bejutott a legendák közé. A HellRaisers magyar supportja már 2017-ben is a magyar esport krónikáiba írta magát, amikor az ELEAGUE Majorre kijutva az első magyar Major player lett belőle.

Most azonban még magasabbra emelte a lécet, amit ő maga állított. Bejutott a legendák közé a HellRaisers tagjaként.

A Major nem indult kellemesen a csapatnak, egy hosszabbításos G2 vereség után azonban két győzelem következett. Előbb a Cloud9, majd a TyLoo ellenében. A negyedik fordulóban a BIG túl nagy falat volt, így az utolsó körben Bo3-as meccs és a fnatic várt a csapatra.

Az első pályán, a fnatic által választott Mirage-on 3 map pontja is volt a HR-nek, de nem tudtak élni a lehetőséggel. Egyenlítettek és a ráadásban nyertek is a svédek. Könnyen megroppanhatott volna a HR életkedve egy ilyen lehetőség után, de a következő mapra nagyon felszívták magukat.

A saját választású Dust2 simán 16:9-re lett meg, a decider Cache pedig már az első félidőben is látszott, kihez kerül majd. A fnatic kezdett az erősebbnek számító Terror oldalon, mégsem tudtak élni a lehetőséggel. A HR villámgyorsan elhúzott 7:0-ra, innen már bármelyik kör a félidői győzelmet hozhatta nekik. Ezzel se vártak sokáig, a félidőben már 13:2-re vezettek DeadFox-ék. Innentől nem volt megállás, a pisztolykör biztosításával hamar meglett a decider map is Dust2 után.

Ezzel DeadFox lett az első magyar CS:GO játékos, aki legendás státuszba lőtte magát a Majorok története során.

Azt hiszem, mostantól ha CS:GO legendára gondolunk, nem (csak) KODIAK neve majd jut eszünkbe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva