Akciók

Akciófigyelő: 144 Hz, IPS, 1ms olyan olcsón hogy eldobod az agyad!


Egy kihagyhatatlan ajánlat azoknak, akik épp monitort keresnek játékra.

Update:

A visszajelzések után felkerestük a gyártót, akitől azt az információt kaptuk, hogy a viszonteladók nem megfelelő információval szolgáltak a termékkel kapcsolatban, ami valójában TN panellel van szerelve. A sorozat következő darabja kapott IPS panelt, ám ez még nem elérhető jelenleg. Ettől függetlenül ez a monitor játékra kiválóan alkalmas az 1 ms-os válaszidő miatt.

[Eredeti cikk]

Bevallom, az elmúlt héten eldöntöttem, hogy új monitort fogok vásárolni a jelenlegi 10 éves BenQ helyett, ami egyébként kiválóan megszolgálta az árát annak ellenére, hogy mindössze 30 ezer forintba került újonnan.

A dizájnra nem lehet panasz

Ekkor botlottam bele a GABA csodamodelljébe, ami amellett, hogy 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik, még IPS kijelzős és 1 ms-os válaszidővel rendelkezik, az ára pedig az, ami igazán durva, ugyanis már 60 000 Ft alatt kapható a ‘kicsike’. Ami igazából távolról sem kicsike, hiszen 27″-es képátlót kapott, a felbontása pedig FullHD, ami valakinek biztosan nem fog tetszeni, mivel egy 70 centis képátlóra már nem ez a legszebb felbontás, viszont cserébe könnyen meghajtható egy olcsóbb videókártyával is, mellette pedig akár mozizhatunk is a monitoron.

Nem mindegy, hogy 60 vagy 400 ezret adunk ki egy monitorért… / Forrás: iPon.hu

Gyakorlatilag a sima TN paneles 24″-es monitorok is drágábban, 75-80 ezer felett mennek.  Ha utánanézünk a monitornak, túl sok infót nem találunk. Pár hazai felhasználói tapasztalatot találhatunk, amelyek mind pozitívak.

“Szép színek vannak. 144hz 1ms működik. Dönthető, de sajnos nem emelhető. Nem forgatható, de ekkora monitort már minek. Letisztult, egyszerű dizájn. Menüjét ki kell tapasztalni. Meg vagyok vele elégedve, ja és támogatja a freesync-et”

“Filigrán kialakítás, de masszív káva és állvány. Szép képpel büszkélkedik a monitor,meg vagyok elégedve a látvány világgal. Csekély mértékben dönthető. Fenntartásaim voltak a Gaba ezen termékével és itt az árra és noname-ségére gondolok,de átment a teszten.Bátran ajánlható mindenkinek, aki kevés pénzből gazdálkodik.”

Jó áron vihető / Forrás: árukereső.hu

A pletykák szerint hamarosan drágulás várható, ami nem csoda, hiszen ennyiért gyanúsan olcsónak tűnik a monitor. Aki tehát képes elvonatkoztatni a márkától és csak a specifikációk érdeklik, annak érdemes lehet berendelni a GABA GL-2701FHD-ból.  Na meg persze ott van a 3 év garancia és a 14 napos elállás lehetősége (gyakorlatilag netes vásárlás esetén ok nélkül visszaküldhetjük eredeti állapotában a pakkot, ha nem tetszik) így nem igazán kell semmi miatt aggódnunk.

GABA GL-2701FHD  – 58 524 Ft

27″, FullHD, IPS, 144 Hz, 1 ms

Ezt láttad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva