Fortnite

Port-a-Fort szteroidokon: Nemsokára megérkezik Fortnite-ba a Port-a-Fortress!


Kedden érkezhet meg az új tárgy.

Ha vasárnap délután négy óta beléptél már a játékba, bizonyára szemet szúrt az üdvözlőképernyőn a “Port-a-Fortress” tárgyat beharangozó szöveg.

Sajnos az Epic egyelőre bővebb információt nem árult el a tárggyal kapcsolatban, az ikonja és a háttér alapján azonban több dolgot is leszűrhetünk. Szinte biztosra mondhatjuk, hogy ‘Legendary’ ritkaságú lesz a Port-a-Fortress.

A másik dolog amit könnyedén kiszúrhatunk, az a tárgyon látható alaprajz. Feltehetőleg ez az építmény a Port-a-Fort 1×1-es alapjával ellentétben legalább három falnyi széles és sokkal robusztusabb kinézetű erőd lesz.

Legendary Port-A-Fort from FortNiteBR

A legviccesebb az egészben, hogy a hivatalos bejelentés előtt körülbelül 20 perccel valaki kirakott redditre egy videót, melynek a “Legendary Port-A-Fort” címet adta. Ennél jobb időzítést nehezen lehetne elképzelni, nem sokat kellett várni az upvote áradatra, annak ellenére, hogy ez teljes mértékben csak koncepcióvideó.

Feltehetőleg a keddi (vagy az elmúlt hetekben “megszokott” csütörtöki) frissítés után próbálhatjuk majd ki először ezt az új tárgyat, ti várjátok már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva