R6

Leak áradat: két új operátor, marokkói szezon, limitált idejű küldetés és új pálya szivárgott ki


Zen két videójának legfontosabb elemeit vesszük sorra.

Még csak két hete zajlik már az Operation Grim Sky, úgyhogy, kicsit meglepő hírt osztunk meg: kiszivárgott igen sok jövőbeli tartalom.

Képtalálat a következőre: „operation grim sky”
forrás: pcgamesn

Mielőtt belemegyünk ezek fejtegetésébe, leszögezzük:

semmi sem hivatalos, az is lehet, hogy az egész kamu.

Ami bizakodásra ad okot: Zen videóját dolgozzuk fel, akinek egy olyan személy küldte a tartalmat, aki korábban kiszivárogtatta Yinget és Lesiont, illetve az Operation Chimerát is.

Azt se felejtsük el, hogy körülbelül pont ekkortájt számoltunk be mi is arról, hogy jön egy forrasztólámpás operátor, mely igaznak is bizonyult végül!

Nézzük tehát az újdonságokat!

Új pálya

A szezon neve még nem ismert, de az új map igen: Embassy (nagykövetség).

Marokkóból érkezik a két új operátor, így a témája is ehhez hasonló lesz.

Próbált utánajárni, hogy hogyan nézhetnek ki a marokkói nagykövetségek, ezt a képet linkelte a videóba (csak általános fotó, nem specifikus):

Kis fejtegetés után végül arra jutott, hogy a Consulate-hez hasonló pályát képzel el.

Új operátorok

Egy elég csúnya képet osztott meg, de valamennyire kivehető két új ikon rajtuk:

Az egyik rakétaszerűség, a másik egy Biohazard (mint amiket a pályákon kell elfoglalni).

A potenciálisan érkező támadó operátor neve: Amisah. 

Eszköze egy fegyver, ami kilő egy repesz aknát, ami robban érkezéskor, majd (ha rálépnek?), akkor a szilánkok kicsapnak belőle és térben sebzi a körülötte lévőket. A valóságban így néz ki egy ilyen akna:

Képtalálat a következőre: „shrapnel mine”
forrás: relics.org.uk/british-mk2-shrapnel-mine-worldwar2

Elég sok potenciál van ebben: a ponton kempelő védőket szétszéleszti (az első robbanás), illetve a hátrahagyott akna a roamoló védőkkel szúr ki.

A másik védő egyelőre Ballsitic néven van jelen. 

Eszköze Tp 08 mine névre hallgat, mely egy falra és egyéb felületekre szerelhető csapda szerűség, melyen ha áthalad az ellenfél, akkor megmérgeződik, illetve hallása is látása is tompul – area denialként szerepel a fájlok között.

Ela és Lesion kombinációja ugrik be Zennek (no meg persze nekünk is) az elmondottak alapján, de Smoke is eszünkbe juthat – utóbbinál megjegyezi, hogy míg az ő gránátjait akció közben használjuk, addig Ballistic eszközét még az előkészületi fázisban szereljük fel jó eséllyel.

Időpont

Elvileg december 4-én érkezik az új szezon, mely logikus, hisz tavaly a White Noise 5-én érkezett, illetve a Grim Sky szeptember 4-i megjelenéséhez képest is tartja a három hónapos szezon hosszúságot.

Új LTM (Limited Time Mission)

Az Outbreakhez hasonlóan jövő év elején érkezhet egy limitált idejű játékmód, mely Fallout névre hallgat. Mivel erről végképp semmit nem tudni, így csak spekulálni lehet: noha a Ubisoft kijelentette, hogy soha nem jön vissza az Outbreak (ráadásul Liont és Finkát se rakták volna be valószínűleg a játékba – mindkettőjüket a PvE módra tervezték), egy hasonló PvE simán elképzelhető.

Az egész videót itt nézhetitek meg:

Pár nappal később a nézőkkel együtt elemezte, hogy mennyire lehet reális az anyag – végül arra jutott, hogy bőven elképzelhető. Emellett kiegészítette azzal, hogy a korábban már felvett proximity alarm hangok végre értelmet nyerhetnek – bekerülhet a játékba egy új védekező eszköz. Mutatjuk azt a részt, ahol a szóbeli interakció már megtörtént.

A szóban forgó eszköz lényege, hogy ha átmegy rajta egy támadó, akkor felerősíti a lépéseit egy bizonyos időre. Akik megkaphatják a proximity alarmot: Maestro, Clash, Ballistic és Jäger.

A Fallouthoz is tudott pár újdonságot mutatni: kapmányról lehet szó, mely során nukleáris bombák kilövését kell megakadályoznunk. Ehhez öt pálya jöhet:

-Airport
-Bunker
-Highway
-Desert
-Capital

Végére értünk a masszív leaknek, melyre kíváncsiak vagyunk, hogy utólag mennyi lesz igaz belőle, de ha abból indulunk ki, hogy korábban ilyenkor más voltan infók az új szezonnal kapcsoladban, akkor egy kis elmélkedést és egy cikket mindenképp megért ez most is.

R6 szivárgás: az adatbányászok ismét rátaláltak jó pár, a közeljövőben érkező dologra

Borító: https://wall.alphacoders.com/big.php?i=588456

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva