Hearthstone

600 Gold + ajándék lap: végre megjön a Frozen Throne event! Egy dologra kell figyelnetek


Tudnivalók a ma este érkező Days of the Frozen Throne eseményről.

Már másfél hónapja annak, hogy a Blizzard bejelentette a Days of the Frozen Throne eseményt, mégis egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy megérkezzen az event. Ma azonban végre eljött a nap – lássunk minden tudnivalót!

Meddig tart?

A Days of the Frozen Throne lényegében a heti Tavern Brawlra lesz ráhúzva, ennek megfelelően pedig itteni idő szerint szerda este 10 órakor kezdődik és egészen vasárnapig tart majd. A kocsmai bunyóban egyébként Death Knightokkal harcolhatunk majd egymással, vagyis már az első köröktől kezdve használhatjuk az erősebb hősképességeket.

Ajándék lap

Maga az esemény rögtön egy ajándékkal indít, az első bejelentkezéskor ugyanis mindenki kapni fog egy golden Happy Ghoul kártyát.

Speciális Questek

Az event során két speciális küldetést is teljesíthetünk majd, melyekért összesen 600 gold jár, fel lehet tankolni egy kicsit tehát aranyból.

  • Új Quest (300 gold) – Játssz ki 40 Knights of the Frozen Throne lapot
  • Új Quest (300 gold) – Nyerd meg a Tavern Brawlt 5 alkalommal

Ez utóbbi kapcsán nagyon fontos tudnivaló, hogy

mindenki hagyjon szabadon estére legalább egy Quest slotot, máskülönben egy normál napi küldetést fog felülírni az új Quest.

Elvileg elég csak egy helyet hagyni, nem kell kettőt, a hivatalos leírás szerint ugyanis egymás után kapjuk majd a két 300 goldos küldetést, nem egyszerre.

Hamarosan tehát indul az ünneplés, így a szokásosnál is jobban megéri majd belépni a Hearthstone-ba szerda este!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva