Hearthstone

Savjz tegnap este óriásit menetelt a Quest Priesttel – íme a majdnem veretlen lista


Játszi könnyedséggel jutott el Legendig a streamer.

Aki szokta követni a finn Hearthstone-os, Savjz streamjeit, az jól tudja, hogy a Quest Priest egyike a kedvenc paklijainak. Tegnap este újból ezt vette elő, a létrázás pedig igen eredményesnek bizonyult, Rank 3-ról indulva ugyanis játszi könnyedséggel, vereség nélkül ment le Legendig a streamer.

Sőt, itt még nem ért véget a történet, és bár Legendben már becsúszott egy-két vereség, így is egy nagyon impozáns, 20:2-es mérleg lett a menetelés vége. Íme a lista:

Savjz Quest Priest paklija
AAECAa0GCIoB7QWWxAKJzQKgzgKQ0wK24gLD6gIL+wHDwQLRwQLVwQLwzwLo0AKL4QKp4gLq5gKf6wKh/gIA

Hogy miért ennyire kellemetlen ellenfél a pakli? Leginkább azért, mert borzasztóan nehezen fogy ki az erőforrásokból. A deck már az első körökben is simán tele tudja szórni Deathrattle lényekkel a boardot, ráadásul mindezt igazán komoly kockázat nélkül, hiszen a minionok többsége halálakor visszaadja a befektetett lapot, így a következő körben újból lehet pakolni. A Carnivorous Cube segítségével ráadásul azt is meg lehet oldani, hogy a board letakarítása se legyen annyira egyszerű feladat – pláne akkor, ha még egy Mirage Callerrel is sikerül lemásolni.

A sok laphúzásnak persze megvan a hátránya is, de pont ezért kihagyhatatlan a pakliból az Archbishop Benedictus, hiszen a deck feltöltésével nem kell tartanunk a fatigue-től sem.

Maga a Quest a rengeteg olcsó deathrattle lénynek és a Twilight’s Callnak köszönhetően villámgyorsan teljesíthető, így az Amara által biztosított 40 HP elég hamar elérhetővé válik – akár kétszer is, ha nálunk van a Zola the Gorgon is. Így tehát a lerohanástól is védve van a deck, arról nem is beszélve, hogy a Psychic Scream bármilyen boardot megold. Egyedül az OTK-kombók tudnak fejfájást okozni a paklinak.

A 6 Legendary és a 8 Epic kártya miatt meglehetősen drága deckről beszélünk, így elsősorban azok számára elérhető, akik már komolyabb lapkészlettel rendelkeznek vagy korábban már próbálkoztak hasonló paklival. Ám ha valamikor, akkor most mindenképpen érdemes kísérletezni vele, hiszen Savjz példája azt mutatja, hogy a jelenlegi metában – jó játékkal persze – kiválóan lehet vele haladni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva