League of Legends

Nagyon kell az a Worlds Patch – Nincsen lövész a top 10-ben!


Bőven van min javítania a Riotnak.

Hamarosan érkezik a világbajnokságon is használni kívánt 8.19-es frissítés. Több buffot már bejelentett a Riot Games, azóta pedig szépen csöndben érkeznek a módosítások a PBE szerverre. Sietniük kell a véglegesítéssel, ugyanis október 1-én elstartol a világesemény, addigra ki kell alakítani a “játékteret”.

Megnéztük az OP.GG adatait, mégis hogyan néz ki jelenleg a legsikeresebb hősök listája, mi az amin érdemes lenne változtatni. A végeredményre mi magunk sem számítottunk.

op.gg

Az OP.GG adatai szerint a legjobb győzelmi aránnyal rendelkező hősök top tízében nincsen jelenleg lövész, vagy boton, Support mellé használható hős. Támogatók közül is csak Sona, valamint egy offmeta Support, Sion van a legjobb 10-ben, de ez utóbbi inkább topos teljesítménye miatt.

A nyári szezon meglehetősen kaotikusan startolt, az alsó ösvény úgy ahogy volt a feje tetejére állt, több volt a bruiser és a mage, mint az ortodox marksman. Ezen azóta folyamatosan lazított a Riot Games, ma már a profi meccseken is “rendes” felállásokat látni, elvétve próbálkoznak már csak a profik a kaotikus metával. Ám ez úgy tűnik nem oldotta meg az általános helyzetet, az adatok szerint ugyanis még mindig nagyon döcögős ez a terület.

Tristana – Riot Games

Ami viszont egészen jól pörög, az a Jungle. Jelenleg 4 hős is a top 10-ben van a győzelmi arányaik szerint. Skarner, Shaco, Rammus és Taliyah bőven 50% fölött teljesítenek azokon a mecceken, amiken választják őket. Ezek közül Skarner az abszolút uralkodó, egy félelmetes, 56,38%-os győzelmi aránnyal.

Midről összesen négy hős jutott be a top 10-be, az egyébként sokáig legsikeresebbnek számító Aurelion Sol (most második), Cassiopeia, valamint Karthus és Kassadin. Ugye korábban említettük, hogy támogatóból Sona személyében egy, vagy nagyon maximum Sionnal kiegészülve kettő található a top 10-ben, de ez a valóságban inkább 1-1-nek mondható, top sincs sokkal jobb helyzetben, őket Sion tartja életben a top 10 környékén.

Aurelion Sol – Riot Games

Bőven van tehát min javítania a Riot Games-nek, ezek az arányok nem feltétlenül mondhatók elfogadhatónak. Úgy látszik ezt a nyári kavalkádot nehéz lesz néhány hónap kemény munkájával kiegyenlíteni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva