Gaming

A Fallout 76 fejlesztői teljesítették a 12 éves rákos kisfiú egyik utolsó kívánságát


Szívszorító történet, a főszerepben Wes és a Bethesda.

Wes, egy 12 éves amerikai kisfiú már egészen fiatal kora óta, hét éve küzd a rákkal: ez idő alatt már ötször újult ki nála a neuroblastoma, az őt támogató Facebook-oldalon pedig rengetegen szurkolnak a felépüléséért. Néhány nappal ezelőtt azonban elkeserítő hírek érkeztek, Wes orvosa, Dr. Kushner ugyanis nemrégiben azt javasolta, hogy álljanak le a kezelésekkel, mostantól ugyanis már többet ártanának a kisfiú egészségének, mint amennyit használnának.

Mondani sem kell, egy ennyire fiatal gyermek számára különösen nehéz lehet mindezt feldolgozni, az pedig különösen szívszorító, hogy megjegyezte: valószínűleg nem lesz már lehetősége játszani azzal a Fallout 76 Power Armor Edition kiadással, amit még a nyáron rendelt elő – maga a játék novemberben jelenik meg.

A hír azonban eljutott a játék kiadójához és fejlesztőjéhez, a Bethesdához, akik teljesítették Wes kívánságát.

A cég community menedzsere, Matt Grandstaff a minap felbukkant Wes házánál, akitől megkapta a Power Armor sisak első prototípusát, amit maga Todd Howard, a Bethesda egyik vezetője és a Fallout-sorozat direktora dedikált számára.

Kép: Facebook
Kép: Facebook

A sisak nem minden, Matt ugyanis magát a játékot is elhozta a kisfiú számára. Mivel a megjelenésig két hónap hátravan még, ezért Wes ezt sajnos nem tarthatta meg, hiszen még nem a végleges verzióról van szó (vélhetően fejlesztői gépen futott), de így is hosszú órákon keresztül játszhatott a Fallout 76-tal.

Kép: Facebook

Mondani sem kell, a beteg kisfiúnak rengeteget jelentett ez a nap – talán többet, mint bármilyen kezelés. Reménykedjünk a csodában és Wes felépülésében!

Kép: Facebook

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva