Fifa

Nem kapod az ajándékokat a FIFA 19 appban? A hiba nem a te készülékedben van!


Napok óta nem működik jól a Web / Companion App alkalmazás.

Néhány nappal ezelőtt az EA Sports szabadon eresztette a FIFA 19 kapcsolódó applikációit a különféle platformokon, így hiába nem jelent még meg a játék (leszámítva persze a korai hozzáférést biztosító előfizetéseket), az Ultimate Team módban már az elmúlt napokban is ügyködhettünk, köszönhető a böngészős Web App és a mobilról elérhető Companion App alkalmazásoknak.

A két program valamelyikét már csak azért is megérte eddig használni, mert minden nap valamilyen FUT-ajándék jár azoknak, akik belépnek. Egészen pontosan csak járna, ugyanis

immáron harmadik napja nem jönnek a Daily Giftek.

A hibáról természetesen az EA Sports-nál is tudnak, az első alkalommal mindenkinek kapnia is kellett egy üzenetet. Ennek azonban már három napja: szombat és vasárnap után ma, hétfőn sem jöttek sajnos a napi ajándékok.

De mi történt?

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor valakinek sikerült találnia egy kiskaput, amivel lényegében végtelen mennyiségű ajándékot lehet kiütni az applikációból. Ezért is lőtték le mindkét alkalmazásban ezt a funkciót addig, amíg meg nem szerelik ezt a “problémát”. Nem ez az első hasonló eset egyébként mostanában a FIFA 19 kapcsán, hiszen a Trial verzióval is el lehetett játszani egy ehhez hasonló trükköt, amire teljesen véletlenül jöttek rá.

Felmerül a kérdés: mi lesz az elmaradt ajándékokkal? Ezzel kapcsolatosan az EA Sports még nem nyilatkozott semmi konkrétat, de joggal bízhatunk abban, hogy kapunk majd valamiféle kompenzációt. Amíg azonban nem oldódik meg a probléma, addig nem vehetünk semmit sem biztosra – addig is érdemes minden nap csekkolni az appot, nehogy lemaradjatok a jutalmakról. Ha lesz bármi új fejlemény az ügyben, mindenképpen be fogunk számolni róla!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva