PUBG

A PUBG Corp. is megerősítette – Érkezik a gyengébb gépekre a PUBG új verziója


Végre a gyengébb géppel rendelkezők is kipróbálhatják a PUBG-t.

Korábban írtunk róla, hogy feltűnt egy úgynevezett PUBG Thai Projekt, amiről túl sokat nem lehetett még tudni, ugyanis a PUBG Corp. csak pár alapinformációt szállított a kíváncsi érdeklődőknek. Ezt szerencsére most pótolták és további részleteket közöltek az új verzióról.

A nyílt béta már jövőhéten indul, egyelőre csupán a thaiföldi játékosokat várják, de természetesen a későbbiekben kiterjeszthetik az új verziót globálisan is. Mivel rengeteg játékos szívesen kipróbálná a PUBG-t, de a gépük sajnos túl gyenge hozzá, ezért készítik az új, letisztult verzióját a játéknak, azt pedig már előre leszögezték, hogy ez nem a Tencent-féle mobile PUBG, szóval nem csupán valami emulátort kapunk, hanem egy teljesen átdolgozott játékra kell számítani, ahol nem lesz olyan grafikai részletesség és nem az fog számítani, hogy kinek milyen bika gépe van, ugyanis a minimum gépigény nevetségesen alacsony.

Mindössze egy i3-as processzor és egy HD4000-es CPU-ba épített videókártya is elegendő a Thai verzió futtatásához, az ajánlott gép pedig a PUBG early access minimum gépigényét idézi, ami azóta egyébként eléggé felment, pl. GTX 660 helyett GTX 960 kell minimum a játékhoz, ami egy laza 40%-os teljestíménynövekedést jelent.

A Steames verzióhoz képest rengeteg dolog más lesz a játékban, például ha beülünk egy autóba, automatikusan a vezetőülésre ültet a játék, miután megöltük az ellenfelünket, könnyebben megtalálhatjuk a loot boxát, egyszóval rengeteg praktikus dolgot tettek bele a verzióba, ami nem feltétlenül realisztikus, de a játékunkat nagyban megkönnyíti. A nagy érdeklődésre való tekintettel pedig a béta maximum létszámát is felemelték 10 000 főre. Aki szeretné kipróbálni, az itt nézelődjön majd, a weblapról lehet majd letölteni a klienst, azt nem lehet tudni, hogy lesz-e IP szűrés.

A PUBG kommunikációs menedzsere is megerősítette a dolgot:

– Szóval egy minimál PC verzió fog érkezni valami egyszerű grafikával?

“Pontosan erről van szó!” 

MINIMUM
CPU : 2.4GHz Core i3
RAM : 4GB
GPU : Intel HD Graphics 4000
HDD : 4GB

Azt nem tudni-e, hogy ingyenes lesz-e az új verzió vagy hogy aki megvásárolta korábban a PUBG-t, az eleve megkapja, de inkább az előbbire tippelnénk. Minden esetre kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva