Fortnite

Három kérdés, amit remélünk a hatodik szezon megválaszol


Hamarosan itt a hatodik szezon, az elvárások pedig hatalmasak.

Két nap múlva, szeptember 27-én már a Fortnite hatodik szezonjába ugrunk egy fejest, s remélhetőleg néhány kérdésre is választ kapunk az Epic Games-től. Most összeszedtük a három legnagyobb kérdőjelet, ami a Fortnite-ot érinti, s a közösség tűkön ül, hogy magyarázatot kapjon rájuk.

 

Lesz-e végre új Battle Royale pálya?

A nagy rivális annyiban jár a Fortnite előtt, hogy sokkal sokszínűbb játékmenetet biztosít, ha a játékkörnyezetet nézzük. Van két nagyobb, s egy kicsi, igazán kompetitív pályája, míg a Fortnite Battle Royale egy éve ugyan azon a szigeten pörög. Ezt igyekszik az Epic Games ellensúlyozni folyamatos változásokkal, de az összképet akkor sem tudják annyira megváltoztatni, hogy hosszan tartó, újszerű érzést tudjanak adni az újabb területek. A héten egy éves a Battle Royale mód, valamint most startol a hatodik évad, legalább egy nagy bejelentés jót tenne a közösségnek.

Mi lesz a fegyver skinekkel?

Epic Games

Többek között a CS: GO-ban elterjedt ez a kozmetikai elem, de már a PUBG-ban is kedvükre színezhetik fegyvereiket a játékosok. A közösségben többször fellendült már a téma, de egészen eddig semmi hivatalosról nem lehetett beszélni. Nemrégiben azonban a Fortnite: Battle Royale forrásfájljai között bukkant fel egy nyom, ami azt súgja, hogy az Epic Games tervez valamit ebben a témában. Viszont mind a mai napig ez a “leak” az egyetlen infónk a fegyver skinekről, így reméljük, hogy a hatodik szezonban kiderül, hogy kiderül az Epic terve.

Mégis miért van “Pets” mappa a forrásfájlokban?

 

Szintén a fegyver skines leaken volt látható egy összességében oda nem illő mappa, a Pets mappa. Bárhogyan nézzük, ez az angol megfelelője a “kisállatok/háziállatok” szónak, így nagy valószínűséggel ebben a kategóriában is lehet valami bővítésre számítani, ám hogy egészen pontosan ez mit is fog jelenteni a Fortnite: Battle Royale világára nézve, azt esélytelen, hogy hivatalos bejelentés nélkül megjósoljuk. Mi, a szerkesztőségben talán erre a kérdésre szeretnénk leginkább választ kapni, de természetesen nem szomorkodnánk, ha a másik kettő talány oldódna meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva