Fifa

CR7, Higuain, Mahrez: íme mind a 23 Ones to Watch játékos


Az EA Sports közzétette a teljes listát.

Az EA Sports péntek este közzétette a FIFA 19 nyári Ones to Watch listáját, ami azt jelenti, hogy megtudtuk, melyik 23 játékos kapott “élő” kártyákat a megjelenés alkalmából. Íme a teljes keret!

Kép: Twitter

Mitől különlegesek ezek a kártyák?

A fenti képen látható Ones to Watch verziókat a következő egy hétben lehet megszerezni a pakkokból (meg persze bármikor a piactérről) – kifejezetten olyan játékosokról van szó, akik most nyáron váltottak klubot és emiatt komoly figyelem hárult rájuk.

A Ones to Watch kártyák különlegessége az, hogy ha egy játékos új In-Formot kap, akkor ezek a verziók automatikusan erősödnek. Ha tehát a fenti játékosok közül bárki bekerül a Team of the Weekbe, esetleg Man of the Match, Hero, Record Breaker vagy Team of the Tournament kitüntetést kap, akkor akiknek megvan a Ones to Watch változat, azoknál automatikusan frissülni fognak a statok a magasabb értékre.

Lényeg a lényeg: akinek sikerül rábontania a fenti kártyák valamelyikére, az mindenképpen szerencsésnek mondhatja magát – feltéve persze, ha az adott játékos valóban jól teljesít majd a szezonban, hiszen minél több az upgrade, annál értékesebb lesz a Ones to Watch verzió is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva