Counter Strike

Újabb szöget vert saját koporsójába karrigan, ezúttal végleg leváltják az irányítót


NiKo az ESL One: New York kiesést követően elárulta, karrigan nem irányít többet a FaZe-ben.

1:2 a G2 ellen, 0:2 az NRG ellen, és már ki is esett a FaZe. A csapat címvédőként érkezett New Yorkba, de idén utolsóként távozott. A probléma úgy tűnik egyre nagyobb a csapaton belül, karrigan ismét leszerepelt irányítóként.

A dolog persze nem marad megtorlás nélkül, NiKo elárulta, ez volt karrigan utolsó esélye.

“Nehéz magyarázatot adni rá, mi történt velünk. Az viszont biztos, hogy a hangulat egy csapásra elromlott, amikor veszíteni kezdtünk. Nem küzdöttünk egymásért, rossz volt a kommunikáció. ezek nem is mi voltunk, már megint. Nem tudok sokat hozzáfűzni, megtörtént és kész” – értékelt NiKo az ESL One: New York kiesés után.

“Karrigan irányítása volt az egyik oka, hogy ismét ilyen gyengén kezdtünk játszani. Amint becsúsztak a bukott körök, mintha megint a Majoron lettünk volna. Ismét előjöttek a rossz beidegződések.”

Ezúttal azonban NiKo nem vette át a karmesteri pálcát a leszereplő irányítótól. Azt is elárulta, miért.

“Megegyeztünk, hogy az egész eventen karrigan hívja a köröket, bármi is lesz. A Major óta erőltetjük ez, de most már látszik, hogy nem megy. Majd most meglátjuk, mi lesz, hiszen az biztos, karrigan nem lesz többet IGL a csapatban. Mostantól én leszek az irányító.”

Az ideiglenes próba NiKo-val és karrigan újabb bukása meggyőzte a többieket arról, ki legyen az IGL. Karrigan innentől már csak mint egyszerű support segíti majd a csapatot, ami a dán legnagyobb erősségének elvesztését jelenti. Sima támogatóként ugyanis sokkal jobb elérhető játékosok is várakoznak nála a piacon.

NBK, kioShiMa vagy akár az átadólistás HObbit is szóba kerülhet mostantól.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva