Counter Strike

Ilyen egy igazi döntő: hatalmas comeback és kimaxolt Bo5 az ESL One New Yorkon


A mouz és a Liquid csatája 5 pályán keresztül tartott, minden benne volt amitől egy döntőt szeretni lehet

A mouz vitte haza a 125 000$-os fődíjat az amerikai tornán, a végén kijelenthetjük: megérdemelten. A Liquid hazai közönség előtt nem tudott bizonyítani, pedig lezárhatták volna a meccset. Annak ellenére, hogy a mouz nyert, az MVP Twistzz lett.

Az első mapot, Cache-t könnyen húzta be a mouz, 8:7-es félidő után. Pedig Twistzz mindent megtett a győzelemért: 11:9-ig vezetett, utána megérkezett a mouz a pályára.

Nuke-on egy elég magabiztos Liquid győzelem volt várható, az is lett. 16:7, szuinte köröket sem hagytak ellenfelüknek.

Inferno sem volt túl meglepő, hogy a Liquid kezében landolt. Jók voltak a T köreik, és a mostanság nagyon nehéz 4-5 körnél többet támadni ezen a mapon. Nekik 9-et sikerült, onnan meg sima 16:10-es győzelmet hoztak ki.

Jött Dust2, ahol az egész döntő gyökeresen megváltozott. Az amerikai csapat itt le tudta volna zárni a meccset, hogy 3:1-re nyerjenek. Úgy is nézett ki, hogy ez sikerülhet. A félidőt 11:4-re nyerték támadó oldalon, mentek át CT-be, ahol az első két kört is sikeresen abszolválták. Majd 13:4-ről a mouz megrázta magát, és visszajött 15:15-.re, a hosszabbítást pedig meg tudták nyerni, 19:17 lett a map vége. Ez hatalmas morális boost lehetett a srácoknak.

Mirage pedig már az ő játszóterük volt, 16:8, és egy BRUTÁLIS chrisJ ace:

Ez 14:8-nál meccspontot ért, egyben megadta a kegyelemdöfést Tacoéknak. Ehhez a pályához nem is kell többet hozzáfűzni.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva