Hearthstone

Új szintek és ajándékok, új kulcsszó, új Welcome Bundle: megérkezett a friss Hearthstone patch!


Megérkezett a 12.2-es Hearthstone patch.

Eddig csak annyit lehetett tudni a Blizzard által pár hete bejelentett Hearthstone újdonságokról, hogy valamikor októberre várhatóak. Most azonban megérkezett az új patch – lássuk, mi mindent tartalmaz.

Új szintek a kezdőknek

Az eddigi kiindulópontot jelentő Rank 25 előtt további szinteket vezetnek be a kezdőknek, hogy minél később találkozzanak az újoncok a kiforrottabb paklikkal és a tapasztaltabb játékosokkal. Mostantól Rank 50-ről fog indulni minden új játékos. A 25 új szint pont ugyanúgy fog viselkedni, mint a Rank 25 és Rank 20 közötti tartomány: csak előrefelé lehet majd haladni itt, visszafele nem. Illetve aki egyszer eléri a Rank 25-öt, az már soha többet nem eshet hátrébb.

Kép: Blizzard

A kezdők összesen 22 ingyen pakkot üthetnek ki haladás közben: a 45-ös, 40-es, 35-ös és 30-as szinten 3-3 Classic pakk, Rank 25-ön pedig 2 Classic csomag mellett a négy legutóbbi pakkból is jár 2-2 darab. A Wild és a Casual játékmódok a Rank 25 elérésekor nyílnak meg, a Tavern Brawlhoz pedig továbbra is az szükséges, hogy valamelyik hőssel elérjük a 20-as szintet.

Új kulcsszó: Casts When Drawn

Egy apró szövegezési változtatást is hozott a patch: azok a lapok, amik felhúzáskor sülnek ki (pl. Spider Ambush) a “Casts When Drawn” kulcsszót kapták.

Kép: Blizzard

Megújult a Welcome Bundle

Megváltozott a mindenki számára egyszer megvásárolható szuperakciós csomag, a Welcome Bundle. Továbbra is 10 Classic pakk, illetve egy garantált Classic Legendary található benne, a különbség azonban az, hogy ezúttal nem egy class kártyát kapunk mellé, hanem a hat legendás sárkány (Alexstrasza, Deathwing, Malygos, Nozdormu, Onyxia, Ysera) egyikét.

Kép: Blizzard

Fontos tudnivaló, hogy ez a lehetőség azok számára is él, akik korábban már megvásárolták a Welcome Bundle előző verzióját.

Új napi Questek

A frissítéssel 5 új napi küldetés került be a játékba.

  • “Spells are Fun!” – Játssz ki 40 spellt. Jutalom: 60 gold
  • “Draw!” – Húzz 20 lapot. Jutalom: 50 gold
  • “Full Northshire” – Húzz 30 lapot. Jutalom: 60 gold
  • “Are We There Yeti?” – Teljesíts 20 kört. Jutalom: 50 gold
  • “Time Warp Again” – Teljesíts 30 kört. Jutalom: 60 gold

Visszatér a Hallow’s End

Ahogyan azt korábban már beígérték, visszatér a tavalyi halloweeni esemény, a Hallow’s End. Ez október 17-től 31-ig fog tartani és újból megkapjuk a méltán népszerű Dual Class Arena játékmódot, ahol két class lapkészletéből draftolhatunk majd egyszerre. Emellett két tematikus Tavern Brawl (Monster Smash! és The Headless Horseman Rides!) is érkezik.

Kép: Blizzard

Az esemény kezdetekor mindenki kapni fog egy ajándék Witch’s Cauldron lapot golden verzióban. Emellett ekkor érkezik majd az új alternatív Paladin hős is, akit egy speciális akcióban lehet majd megvásárolni (20 The Witchwood pakk jár mellé).

Kép: Blizzard

…és mi van az új Classic lapokkal?

A patch notes szerint a 4 új Classic lap egyelőre még nem került be a játékba. Hogy ezek mikor érkeznek, azt nem árulta el a Blizzard.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva