Akciók

Akciófigyelő: Retro űrkaland és magánnyomozás – két Steames ingyen játék a könyvtáratokba


Hyperdrive Massacre-ben űr Cadillac csatában vehetünk részt a haverokkal, az Orwell pedig inkább magányos órákra lesz tökéletes.

Hyperdrive Massacre -100% (Ingyenes)

Kedveled a 80-as évek hangulatát és a lövöldözős-űrhajós játékokat? Akkor ne is keress tovább, a Hyperdrive Massacre most ráadásul ingyenesen lehet a tiéd! Űrkalandra csábító multiplayer játék, melyet egészen fiatal kortól ajánlanak a készítők, szóval testvérek előnyben! A játékban egy űr Cadillac irányításával és különböző fegyverekkel bolyonghatunk a ’80-as évek hangulata ihlette pályákon. A készítők kihangsúlyozzák, a kontroller “must have” és ha a kisebbek lefeküdtek, ivós játéknak is bátran ajánlják a kanapén ülve. Ha a játék is olyan izgalmas, mint ezek az infók így együtt, akkor csak nyerő lehet.

A játékot itt találjátok

Orwell: Keeping an Eye On You -100% (Ingyenes)

A sztorit pedig most egy izgalmas játékon keresztül is átélhetjük, ahol az Orwell név egy új nemzetbiztonsági programot jelent. Az emberek egymást figyelik, senki nem bízhat senkiben, YouTube, Twitter, mindent látnak. Ha szeretnél bekapcsolódni a nyomozásba, és szívesen kiszűrnéd a társadalom számára veszélyes elemeket, most ingyen beléphetsz az Orwellbe. A játékot legutóbb a Humble Bundle jóvoltából kaphattuk meg ingyenesen, most a Steam kínál rá akciót.

A játékot itt találjátok

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva