Gaming

Boldog szülinapot srácok! 5 éve indult az első TheVR csatorna


Mintha csak tegnap lett volna, hogy a srácok bemutatták az Oculus Riftet!

Te jó ég, hogy repül az idő.. Épp ezen a napon, 5 éve hogy feltették a TheVR-os srácok az első videójukat, ami egy Leap Motion bevezető volt. Azóta eltelt jó pár év és ők lettek az egyik legnézettebbek mind a hazai YouTube, mind pedig a twitch felületén. A gaming mellett a tech és a beszélgetőműsoraikkal is tarolnak, az élő közvetítéseiket folyamatosan több ezren követik. A mai reggeliben Pisti egyébként egy kicsit bal lábbal kelt, alig akarta elindítani a rajongók videóját (amit itt találtok).

Naná, hogy pont a srácok felejtették el a “saját” szülinapjukat!

Persze ilyen az, amikor minden nap dolgozik az ember és megfeledkezik a naptár nézegetéséről.  A srácok legnézettebb videója egyébként a Cat Mario volt, amiben egy ország ismert és egyben gyűlölt is meg egy macskát nekik köszönhetően. Persze azért jókat szórakoztunk a ragelésükön, azt azért meg kell hagyni.

Bár őszintén bevallom, nekem a kedvenceim a nagy CS:GO ládanyitogatósdi és a legfrissebb Room Tour, ahol bepillantást nyerhetünk a TheVR hétköznapjaiba. Ez az 5 év alatt rendeztek kupát, bejárták a világot, gépeket szereltek össze, termékeke, cégeket mutattak be, a legkisebb indie játékoktól a legdurvább AAA kategóriás szuperjátékokig mindent kipróbáltak, egyszerűen hihetetlen széles skálán mozogtak az 5 év alatt.

További sok videót, streamet és kirobbanó sikereket kíván az egész gamer.hu csapata!

Csak így tovább!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva