PUBG

Megtalálták a PUBG legidegesítőbb bugját, amit egész biztosan nem akar senki sem átélni


Óvakodjon mindenki a sötét varázslatoktól, ez már a vég?!

Erre már tényleg nem lehet mit mondani. A PUBG-ban láttunk már jó pár furcsa alkalmat, legyen szó a hajók reptetéséről, a harrypotterezésről vagy épp a falon átfutkározó csalókról, de ez, amit ebben a videóban találunk, nem épp gyakori jelenség. Szerencsére, ugyanis erre már nincsenek szavak.

Just… W….T…..F….. from PUBATTLEGROUNDS

Jól láthatjátok, konkrétan miután elsőre nem sikerült elütni az áldozatot, ráfordul másodjára is főhősünk, hogy elégtételt vegyen, ám kissé balul sül el a dolog, mivel hirtelen az égbe kerül a kocsi, majd esik, pörög és felrobban az egész, úgy ahogy van.

Mi ez, ha nem a sötét varázslatok kivédése óra, egyenesen a PUBG-ban? 

Régebben volt már kissé hasonló gond a 3 kerekű motorokkal, na meg az Xbox verzió korai szakaszában csinált néha ilyet a kocsi, de hogy a PC verzióban? Sajnos úgy tűnik ide is elért ez a bug.

Mielőtt azt hinnénk ez egy teljesen egyedi eset, már küldtek rá másik precedenst is, ami pontosan ugyan azt a hibát szemlélteti, bár ott szerencsés módon túlélték az utasok. Hamarosan megjelenik egyébként az új Harry Potter játék, egyáltalán nem csodálkoznék, hogy a PUBG Corp. is előállna egy konkurens játékkal, mert itt már tényleg minden olyan dolog megtörtént, amire Dumbledore a legszörnyűbb rémálmaiban sem gondolt volna.

Mindegy is, a lényeg, hogy Brendan büszke az autók fizikájára.

Új fegyverek, gyakorlópálya, éjjeli mód? – Brendon Greene válaszolt minden kérdésre!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva