Fortnite

Menekülés helyett újrapozicionálásra kéne használni: így nerfelné Tfue a Rift-to-Go-t


Az amerikai streamer szerint a tárgy jelenleg egy ingyen menekülésként van jelen.

Az ötödik szezon első harmadában, bő két hónapja érkezett meg a játékba a zsebportál, vagyis a Rift-to-Go.

Azóta bőven volt alkalmunk a tárgy próbálgatására és noha ezeknél a se nem sebzésre, se nem gyógyításra használható tárgyaknál mindig kérdéses, hogy megér-e egy item slotot, a Rift-to-Go épp elég erős ahhoz, hogy igennel válaszoljunk erre a kérdésre.

A világ egyik legjobb játékosa, Tfue konkrétan odáig ment el, hogy szerinte OP a tárgy és nerfelésre szorul. 

Elmondása alapján a legnagyobb gond vele az, hogy minden egyből történik: használjuk a tárgyat és a másodperc töredéke alatt máris a levegőben találjuk magunkat, ahonnan utunk arra vezet, amerre mi szeretnénk.

Az amerikai streamer szerint szükség lenne egy öt másodperces lerakási időre, mielőtt használhatnánk a riftet – így kevésbé menekülő, hanem sokkal inkább újrapozicionáló tárgyként funkcionálhatna.

Nem fejtette ki bővebben, de valószínűleg úgy gondolta, hogy miután elhasználtuk, ketyegne az óra és mi kedvünkre akciózhatnánk addig – tehát nem úgy mint egy bandázsnál (a mozgás megszakítja).

Képtalálat a következőre: „rift to go fortnite”
9to5Mac

Egyet kell, hogy értsünk a játékossal: baromi idegesítő, amikor erőforrásaink jelentős részét elhasználjuk valakire (legyen az golyó, nyersanyag vagy akár élet), aztán célpontunk végső mentsvárként előkapja a szóban forgó tárgyat és a következő pillanatban már hetedhét országon is túl jár.

Lassan érkezik a következő patch, meglátjuk, hogy az Epic Games mennyire figyel oda az egyik legnagyobb streamer szavaira.

Borító: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva