Gaming

Ilyen egy tökéletes WoW-Starcraft keresztezés: Stukov Deathwing lehetne az egyik legjobb skin


Bemutatkozik egy pazar rajongói koncepció.

Deathwing egy ikonikus alakja a Blizzard univerzumának, így nem véletlen, hogy a Heroes of the Storm rajongóknál időről időre felmerül az, hogy milyen jó lenne, ha bekerülne a játékukba.

Legközelebb D.Va érkezésekor álltunk ehhez: akkor a Blizzard alaposan átverte a közösséget, ugyanis a teaser ellenére D.Va jött.

A kedélyeket csillapítandó később megjelent a szóban forgó warriorra egy Deathwing témájú kinézet, mely a Destroyer nevet kapta.

destructoid.com

Sajnos Deathwing azóta se jött és nem is valószínű, hogy egyhamar fog: a következő hős legalábbis nem ő, hanem Mal’Ganis lesz.

Találtunk viszont Redditen egy gyönyörű Stukov Deathwing skint, melyet igazán berakhatna a Blizzard a játékba, ha már a sárkány nem jön.

Nagyszerű keresztezés, pazar kialakítás.

Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy miért is foglalkozunk ezzel a kinézettel.

Nos amellett, hogy a legjobb koncepciókból már csak a látvány kedvéért is szeretünk szemezgetni, az egyik dizájnért felelős Blizzard dolgozó reagált a posztra.

Ha csak egy kívánságunk lehetne a Halloweeni event kapcsán: Plague Doctor Ana

reddit

“Jóváhagyva” – olvasható a szűkszavú reakció a “KinaBREW”-tól. Nagy kérdés, hogy ez azzal egyenlő, hogy megcsinálják a kinézetet, mert annyira jó lett, vagy csak szimplán elismerő szavak arra, hogy mennyire jól sikerült alkotásról van szó.

Csak reménykedni tudunk abban, hogy előbbi: az tuti, hogy a Stukov rajongók egy jelentős része lecsapna a skinre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva