Fortnite

Viszlát csalók! Egy egész Anti-Cheat fejlesztő céget vett az Epic Games


A csalók elleni eredményes harchoz kevésnek érezte magát az Epic, ezért szakértőkhöz fordultak.

A Fortnite: Battle Royale olyan gyorsan vált világsikerré, hogy a fejlesztők azóta is csak kapkodják a fejüket. Egy éve indult, azóta szinte minden létező rekordot megdöntött a játékosszámtól a bevételekig, mobiltól a PC-ig minden platformon.

A nagy sietségben és sikerben azonban elmaradtak olyan apróságok, amik mostanra kezdenek égető problémává válni a közösségen belül.

Custom game-ek hiánya, csalók, skinek vagy update-ek miatt elégedetlenkedő játékosok és még hosszasan lehetne sorolni.

Az Epic Games tehát úgy döntött, külső segítséget kér a megoldáshoz, célpontjuk a “Kamu” lett. A 2013-ban alapított finn cég, saját elmondása szerint a játékok tisztaságára, közösség építésre és a játékosok elégedettségére szakosodott.

A vállalkozás ráadásul olyannyira felkeltette az Epic figyelmét, hogy együttműködés helyett inkább kilóra megvették az egészet. Végül is az a biztos!

“Egy lüktető közösségi élményt szeretnénk végre faragni a Fortnite-ból, ahol az élmény mindenki számára fair.” – nyilatkozta a felvásárlás után Tim Sweeney, az Epic Games alapító igazgatója.

Az Epic Games-ről eddig is pontosan tudtuk, hogy kemény kézzel bánik a csalókkal. Pereltek már be 14 éves gyerekeket is miatta, cheater oldalakat zárattak be és az ingame bannokkal is folyamatosan sorozzák a játékosokat.

A Kamu érkezésével vélhetően még sötétebb idő köszönt be a csalók életében, a normális játékra vágyók viszont fellélegezhetnek.

Újabb bizonyíték rá, hogy milyen az, amikor a kiedó tényleg törődik a játékosbázissal. Szép húzás Epic, csak így tovább!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva