Counter Strike

Pingvineket követelnek a játékosok, Subzero fejlesztője készen áll, a valóság már nem annyiraMár petíció is indult a csirkék lecserélésére, pedig nekik sincs sok közük a maphoz.

A legutóbbi CS:GO UPDATE során új mapokat is kaptunk a játékba, Biome és Subzero személyében. A közösség egyből rávetette magát az újdonságokra, majd meglepetten tapasztalták, hogy a csirkék az északi-sarki pályára is bekerültek.

Egyből jött az ötlet, miért nem pingvinek?!

Petition to change chickens on Subzero to penguins from r/GlobalOffensive

Egyből el is indult a petíció, a csirkék pingvinre cserélése miatt, több ezer tetszésnyilvánítást begyűjtve az ügynek. Még a pályát készítő FMPONE is reagált a hype-ra, és a pingvinekre:

“A technológia készen áll!”

Vagyis akár tényleg összejöhetne a csirke-pingvin csere Subzero területén, van azonban egy óriási gond az elgondolással. Való igaz, hogy a csirkék kicsit furcsán mutatnak a Északi-sarkon. De az a gáz, hogy a pingvinekkel sem lenne más a helyzet. Az állatok rendszertanában a pingvinfélék családjába tartozó fajok ugyanis kizárólag az Egyenlítő alatt fordulnak elő. Az Északi-sarkon egy darab sem él belőlük.

Subzero viszont egyértelműen egy Északi-sarkon zajló expedíciót jelenít meg, ezt a hivatalos bemutatóvideó is rögtön az elején tisztázza:

Vagyis aranyos és vicces ötlet a csirkék és a pingvinek cseréje, de valóságtartalma pont ugyanakkora van mindkettőnek. Ami kb nulla, akkor pedig már nyugodtan maradhatnak is a csirkék, akiket már úgy megszoktunk a CS:GO mapokon.

Az ilyen remek ötletek előtt nem árt gondolkodni is kicsit.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva