Hearthstone

Legendfigyelő: zridex 77% győzelmi aránnyal mászta meg a létrát


A magyar játékosnak kevesebb mint 40 meccs kellett a High Legendhez.

Az elmúlt időszak egyik legsikeresebb magyar Hearthstone-osa, zridex sorra szállítja a kiemelkedő ladder-eredményeket, és bár saját elmondása szerint mostanában nem jutott túl sok ideje a játékra, azt a keveset azért megpróbálta a lehető leghasznosabban eltölteni.

Ezt bizonyítja a Zylex Esports játékosának friss bejegyzése is, melyből kiderül, hogy nagyon simán, kevesebb mint 40 meccs alatt mászott el Top 100 Legendig Rank 4-ről indulva. Sőt, tegnap este még a Top 10-ig is eljutott: 61 meccsből 47-et megnyert a Quest Rogue paklival, a 77%-os győzelmi arány jutalma pedig egy #9 Legend helyezés volt. Íme az általa használt lista:

zridex Quest Rogue paklija

A jelenlegi Quest Rogue paklik összetételében egészen minimális különbségeket találni csupán, hiszen mostanra elég jól sikerül optimalizálnia a decket a profi közösségnek. A nem feltétlenül nyilvánvaló választásokat illetően talán azt lehet kiemelni, hogy nincs Stonetusk Boar, van viszont Lab Recruiter, mely a Zola the Gorgonhoz hasonlóan végtelen értéket tud biztosítani számunkra, amikor már Valeera the Hollow “fázisban” vagyunk (önmagát bekeverve a Shadow Reflectionnel), így immáron a fatigue-től sem kell tartani.

Zridex példája jól mutatja, hogy a top játékosok kevés szabadidő mellett is képesek nagyot alkotni – persze nem árt ehhez egy erős pakli sem.

“A magánéleti dolgaim miatt nem tudok rendszeresen játszani, de amikor eljutok odáig, akkor mindig odafigyelek arra, hogy jó deckekkel játsszak.”

Reméljük, hogy a magyar játékosnak lesz kellő ideje és energiája (na meg persze némi szerencséje is) ahhoz, hogy a hónap végén is megtartsa a remek ladder helyezést!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva