Fortnite

Már pörög a Support-a-Creator mozgalom – Akár Ninját és Rubent is támogathatjuk vele


Válassz egy kedvencet és mehet a menet!

A legtöbb tartalomgyártó megörült, amikor az Epic Games bejelentette a Support-a-Creator lehetőséget. Ám ami érdekes, hogy a kiadó nem adott lehetőséget támogatni bárkit, sokan csak az “esemény” startja után kerültek bele a képbe.

Hatalmas nagy kérdőjel ebben a témában a világ legnézettebb Fortnite streamerének, Ninjának a helyzete. Merthogy Tyler Blevins sem volt benne a Support-a-Creator startjakor támogatható tartalomgyártók csoportjában.

Ahogy a fenti klipben is elmondja, nem tudja, hogy miért nem kapott saját támogatható “tag”-et az Epic Games-től, de a mozgalom startjakor nem volt azok között a játékosok között, akiket a közösség támogathatott. Így szerényen azt ajánlotta a nézőinek, hogy támogassanak helyette mást, egy olyan streamert, akinek még rajta kívül kedvelik a közvetítéseit. Természetesen azóta már megoldódott a “probléma”, már Ninja neve is felkerült a támogatható játékosok listájára.

Az esemény egészen december 31-ig tart, s ahogy azt a nevéből is kikövetkeztethettük, kedvenc tartalomgyártónk munkáját segíthetjük azzal, hogy minden V-Bucks vásárlásunkért adott pénz bizonyos százalékát neki ajándékozzuk. Így mondhatjuk, hogy kevesebb jut az Epic-nek, s legalább valamennyi a kedvencünknek. Azok a tartalomgyártók, akik helyet kaptak a mozgalomban, egy exkluzív “tag”-et kaptak, amit ha beírunk a kliensünk bal alsó sarkában található “Support-a-Creator” szekcióba, onnantól kezdve a rendszer automatikusan figyeli a vásárlásainkat, s támogatja kedvencünket.

A Support-a-Creator menüpont – Epic Games

Sőt, most már magyar játékost is támogathatunk a Support-a-Creator mozgalommal!

A tegnapi naptól kezdve ugyanis Ruben is a támogatható tartalomgyártók listájára került, ezt hivatalos Facebook oldalán osztotta meg a közösséggel.

Így hogyha szeretnétek támogatni a magyar Fortnite szcéna fejlődését, akkor nincs más dolgotok, mint beírni a Support-a-Creator ablakba a “Ruben_Senpai” kódot és onnantól kezdve élvezni tovább a játékot. Ha pedig megtetszik egy Outfit, könnyebb lesz az ebédpénzünk rákölteni, ugyanis tudjuk, nem csak az Epic Games-t tömjük, hanem segítünk is kedvencünkön.

A teljes listát ITT találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva