Fortnite

Megszédült az Epic Games a hatodik szezonra – Tényleg szükségünk van egy új járműre?


Lehet ideje lenne lassítani egy kicsit.

Aki nem három hete játssza a Fortnite-ot, az mostanában kapkodhatja a fejét, ugyanis amióta elstartolt a hatodik évad, a “rendszer”, amit eddig ismertünk, úgy ahogy van megborult.

Az Epic Games lövöldéje körülbelül a harmadik szezon elején kezdett igazán elhatalmasodni, az volt az az időszak, amikor megjelentek a heti rendszerességű frissítések, valamint szépen lassan kialakult a “kicsi-nagy” modell, ami összességében annyit jelent, hogy egy nagyobb frissítés után egy kisebb tartalomfrissítés érkezett. Érdekes, de mindezt egészen az ötödik szezon végéig be tudta tartani a kiadó, egyedül a frissítésnapok voltak kérdésesek. Kedden, vagy csütörtökön érkeztek frissítések, ezek attól függtek, hogy mikor jelent meg a kliensünkben egy tartalomelőzetes. Majd megérkezett a hatodik szezon…

Epic Games

A hatodik szezon indítófrissítése, a v6.0 menetrend szerint csütörtökön érkezett, ám utána határozottan megdőlt minden. Az első, várt tartalomfrissítés a v6.01 egy szerdai napon zuhant a nyakunkba, őszintén szólva erre kevesen számítottunk. Majd egy hétre rá, már lehetett arra számítani, hogy a napokat már nem fogja betartani a kiadó, ám arra szintén kevesen számítottak, hogy a v6.1 helyett, egy újabb tartalomfrissítés fog érkezni a v6.02 képében.

Két hét alatt megborult a frissítésnapok rendszere, valamint kukázhattuk a “kicsi-nagy” modellt is.

Az utolsó pofon a tegnapi nap (október 11.) érkezett, amikor is a semmiből megjelent egy előrejelzés a kliensünkben, miszerint hamarosan érkezik egy teljesen új jármű a játékba. Talán még sosem volt arra példa, hogy csütörtök este kapjunk egy hivatalos bejelentést, ugyanis eddig az volt a menet, hogy ha valami megjelenik a kliensünkben, akkor arra két-három napra érkezik egy frissítés, ami magával hordozza az előrejelzett tárgyat, vagy fegyvert.

Epic Games

Lehetséges, hogy megkapjuk az első hétvégi frissítésünket?

Bízunk benne, hogy az Epic Games nem barmolja szét egy frissítéssel azt az időszakot, amikor a legtöbben játszanak a Fortnite: Battle Royale-lal. Valamint a Skull Trooper Back Bling kihívásokkal kapcsolatban korábban azt nyilatkozta az Epic, hogy a változtatások a jövőhéten esedékes v6.1-ben fognak megérkezni. Így valószínűleg nem kell attól tartanunk, hogy a hétvége kellős közepén érkezik az új Quad, így viszont nem értjük miért lett ilyen gyorsan bejelentve az érkezése.

De ha már be lett jelentve, nézzük mennyire indokolt az érkezése!

Quadcrasher – Epic Games

Nos, véleményünk szerint semennyire. Jelenleg számtalan olyan lehetőség van a játékban, ami segíti a közlekedést. Már így is kezd a Vihar irrelevánssá válni a sok ATK, bevásárlókocsi, Rift-to-Go, valamint normál Rift lehetősége miatt, most még kapunk egy következő járművet, ami ráadásul arra specializálódik, hogy struktúrákat pusztítsunk vele, vagyis még könnyebb lesz haladni vele. Már így is elég érdekes helyzetben vannak az építmények a játékban, lassan már bármi képes lesz eltüntetni őket, hát még így, ha külön járművek specializálódnak rá.

Lehet tényleg jobb lenne egy kicsit a bugok javítására fordítani az energiát és nem a görcsös bővítésekre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva