Counter Strike

Olvasónk küldte – VAC védetlen szerver és pörgőaimos meccs a MNEB selejtezőn


A szerverekkel kapcsolatos reklamálás után újabb érdekes sztori futott be.

Nem zajlott zökkenőmentesen a hazai szervezésű MNEB online rájátszása. Az ellenfeleken kívül az akadozó backuppal és több félreértéssel egyszerre kellett megküzdeniük a csapatoknak.

Az eseten felbuzdulva számos további játékos érezte úgy, hogy a javulás érdekében fel kell szólalnia a kvali ellen. Hátha ezzel is elősegítik a jövőbeli javulást. A legérdekesebb sztorit egy VAC védetlen szerverről és egy pörgő aimos ellenfélről kaptuk. Szerkesztőségünk továbbra is tartja a “no comment” policy-t, így jöjjön maga az eset, kommentár nélkül.

“Mi is részt vettünk az MNEB playoffján, a cikkhez még annyit tennék hozzá hogy nálunk 40 perces technikai szünetet sikerült összehozni. 120-ra felment az sv, ezt követően a kedves admin adott egy másik szervert ami VAC védetlen volt. A kezdésre fel is jött egy pörgő aimos a meccsbe, 6-8-nál ezért fel is kellett adnunk a kört.

Admin barátunk azonban nem tudta, hogyan kell unpause-olni a meccset, és az rcont nekünk kellett irányítani. Így lett a Bo1-es meccsből kb 2 órás találkozó, arról nem is beszélve hogy a HIVATALOS MNEB Facebook oldalon az ágrajzról fogalmuk sem volt.

Volt egy Bo3 az elején és az Esport1 Twitch csatiján azt mondták, hogy a felső és alsó ágon lévő Top8 jut be a ligába. Az ESL és a MNEB pedig azt, hogy csak a legelső Bo3 nyertesei. Tehát lényegében mi végig azt hittük, hogy bent vagyunk a Ligában, de valójában kiestünk az egészből. Azért, mert végig teljesen mást mondott a HIVATALOS szervező.”

A MNEB küzdelmei a két továbbjutó csapat döntőjével, a PlayIT-en folytatódnak:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva