Overwatch

Őt azonnal felvennék a Blizzard helyében: bemutatkozik a tematikus képességekkel ellátott Meidusa


Egy rajongói koncepciót osztunk meg, mely kiemelkedik mind közül - az ok a tematikus varázslatok.

Bő egy hete zajlik a Halloween Terror 2018, melynek kapcsán parádés skineket kaptunk az idén – szerintetek a Slasher: 76 a legkomolyabb mind közül.

Nagyszerű munkát végzett a Blizzard: szoros végeredmény a legjobb Halloweeni skin szavazásnál

Most mégis egy olyan alkotásra bukkantunk, aminek a fényében máris másképp látjuk az említett kinézeteket.

Persze tök jól néznek ki, de az Overwatch-ból hiányzik egy olyan alapvető dolog, ami például a Heroes of the Stormban (hogy Blizzard játéknál maradjunk) is megvan: ez pedig nem más, mint a tematikus képességek.

Hogy mit értünk ez alatt? Egy adott skin más színű varázslatokkal rendelkezik, mint az alap, esetleg a skin témájához kapcsolódóan máshogy is néz ki a képesség.

Amint látható a lilás-pink Whitemane egyik varázslata is ehhez hasonló színű, míg az alapnál piros.

Visszatérve az OW skin koncepcióra: Mei-hez készített Alex Ciobotaru egy Meidusa nevű skint:

forrás: dexerto

A medúzák a görög mitológia szerint pillantásukkal bárkit képesek volt kővé változtatni: ennek mentén dolgozta ki a kinézetet is a grafikus.

forrás: dexerto

Mei önmagát kőbe zárja a jég helyett, jégfal helyett kőfalat húz ellenfelei elé, természetesen kővé dermeszti fegyverével őket és szerintem már magatoktól is kitaláljátok, hogy az ulti milyen hatással lenne az emberekre.

Aki kíváncsi a munka menetére, az alábbi videóban megtekintheti:

Nagyon hiányzik ez a vonal a játékból: a legendás skinek külsőre persze tényleg jók, de az ember elvárná tőlük (pláne amikor 3000 kreditbe kerül egy eventes), hogy többet tudjanak – legalábbis véleményünk szerint.

A képességek átformálása jó (és máshol már bevált) irány – mi a Blizzard helyében simán minimum behívnánk meghallgatásra az úriembert, mert új dimenziókat nyithatna meg a játék kinézetei kapcsán (arról nem is beszélve, hogy a Meidusa név poénos és találó).

Borító: artstation.com/artwork/VaeR5

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva